Szavak sincsenek arra, mennyire hiányzik Torgyán József a magyar politikai életből. A fájó hiány okozta sebeket most Kálmán Olga tépte fel azzal, hogy behívta az Egyenes Beszédbe a Kisgazdák korábbi vezetőjét.

Az expolitikus rögtön erősen indított, mivel kifejtette: megdöbbentőnek tartja, hogy a magyar média "agyonhallgatta" külföldi sikerét, nevezetesen, hogy a frissen megválasztott lengyel elnök azt mondta, bár az Orbán-kormány különadóival egyetért, a Torgyán által képviselt politikához érzi közelebb magát. Szerinte ez nemcsak neki, hanem az országnak is megtiszteltetés. Így az egykori kisgazda ezen felbuzdulva levélben meg is írta a lengyeleknek, hogy államszövetségre kéne lépniük a magyarokkal.

Torgyán később arra is rátért: úgy gondolja, tárgyalások útján vissza kéne vásárolni Kárpátalját. Látva Kálmán Olga döbbent arckifejezését, arra kérte, ne csodálkozzon, amire a műsorvezető azt felelte, ő nem csodálkozik, hanem majdnem elájult.

Torgyán József felajánlaná Magyarországot Szűz Máriának és visszavásárolná Kárpátalját Kálmán Olga sokkos állapotban

De a java csak ezután jött, mikor Torgyán kifejtette, a baloldalnak gesztust kellene tennie a magyar nép irányába. Konkrétan fel kéne karolniuk azt az ötletét, hogy közjogi keretek között ajánljuk fel Magyarországot Szűz Máriának – az eseményre még a pápát meg a bíborosokat is meg lehetne hívni. Ja, és természetesen a Szent Koronát is körbe kéne hordozni az országban.

Sajnos a beszélgetésből az is kiderült, Torgyán József nem tervez visszatérni "ebbe a mocsokba", úgyhogy egyelőre nem lesz, aki felrázza az unalmas parlamenti vitákat.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Egyszerűbb volna, ha saját magát ajánlaná fel, ennek a mocsoknak a létre jöttében múlhatatlan nagy érdemei vannak. Annó: ő segítette uralomra jelen miniszter elnöküket a TRÓNRA. Az eredmény fenomenális.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kata53
@KERKA: Bárkinek felajánlom, aki befogja a száját ennek a nyavalyásnak!!!
soljanka
Nézzük csak milyen aktív volt az öreg, ha hatalmat kapott:
Az Orbán-kormány legtöbb rokonnal és családdal kapcsolatos gyanús ügylete egyértelmûen Torgyán József személyéhez kötõdik.
- Felesége, az operettprimadonna, a párt 8. helyéről került be a parlamentbe
- Testvére, Sándor az önkormányzati választáson szenvedett vereség után a többek között az ÁPV Rt. és a Postabank tulajdonában álló ICN Magyarország Rt.-ben kapott tisztséget.
- Fia, Attila, a Magyar Távirati Iroda Rt. Tulajdonosi Tanácsadó Testületének alelnöke volt, illetve az OTP Travel Kft. jogtanácsosa.
- Hingyi Lászlóné, a nászasszonya pedig a Szerencsejáték Rt. felügyelõ-bizottságának lett tagja, az ÁPV Rt. jelölésével.
- Menye, Hingyi Beatrix középiskolai érettségivel lett tagja a MALÉV felügyelõ-bizottságának. Torgyán Hingyi Beatrix kinevezését azzal indokolta, hogy régi „légügyi dinasztia sarja”
- Felesége, Cseh Mária unokatestvérét, Schrötter Leót a közraktározási feladatokat ellátó Concordia Rt. vezérigazgató-helyettésévé nevezte ki a Kisgazdapárt elnöke. - - - Bencsikné Tóth Judit, Torgyán Attila ismerõse és barátja pedig az ÁPV Rt. felügyelõbizottságának lett tagja.
- Hingyi László, Beatrix apja, azaz a miniszter-pártelnök nászura a kisgazda irányítás alatt álló Honvédelmi Minisztériumba került szakértőnek.
- Schrötter Leó, Torgyán úr feleségének unokaöccse pedig az FVM tulajdonú közraktározási cég, a Concordia Rt. vezérigazgató-helyettesévé
bencemacska
A pozőr szobrához jó lenne modellnek. Másra már nem való!
csetere
@mariaberta: A nadrágszíj parcellák létrejöttében is felejthetetlen. Kiárusították a földjeinket!
papa.49
Ne ajánlgasson semmit csupán számoljon el honnan is volt a viskóra suska, ennyi pont elég lenne!!!
Somogyi Katalin
@soljanka: Ezt a listát mindenhol, minden nap közzé kell tenni.
Hasonló listát a FIDESZ és minden párt vezetőiről, rokonságáról el kell készíteni és megjelentetni. Itt lehetnének pl. Szanyi Tibor EU képviselő rokonai és mások.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.