Orbán Viktort levideózták, ahogy testőrök nélkül, saját maga vezeti a VW típusú szolgálati autóját és még kísérőautók sem követték őt. Az autóban egy utast is szállított – szúrta ki a felvételt készítő Index.

A lap később rákérdezett Havasi Bertalannál, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjénél, hogy hogyhogy személyi védelem nélkül utazott a miniszterelnök csütörtökön. Havasi válasza szerint a vonatkozó kormányrendelet megengedi a védett személyeknek, így a miniszterelnöknek is, hogy a személyi védelem egyes elemeiről előzetesen írásban lemondhassanak.

A sajtóiroda vezetője hozzátette: Orbán Viktor időnként él ezzel a lehetőséggel, és az is előfordul, hogy ő maga ül a volán mögé.

Arra a kérdésre azonban nem Havasi nem felelt, hogy a miniszterelnök hova ment csütörtökön délelőtt, és ki volt mellette.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
O.Viktor, aki még a WC-re is megy ki golyóálló mellényben megy ,testőr nélkül, számomra elképzelhetetlen. Biztos vagyok abban, hogy a látszat ellenére is, operatív módszerekkel még fokozottabb védelmet kapott.
Itt is egy imázs javító esetről lehet szó. A mi vezérünk a nép közé vegyül, mint egykor Mátyás király.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Desischado: Igazad van, nem bántjuk a cicust...
papa.49
@iskolakerülő: Mondhatni nem is kicsit fontos dolog...
mariaberta
Megrendezett az egész, mert ki hiszi el, hogy éppen akkor volt ott VÉLETLENÜL egy kamera, amikor az atyaisten éppen arra járt??
eugen4402
@volvós: Írtad, hogy Kádár is kiszökött anno a testőrök nélkül. Azért sem ő, sem Orbán kalandja nem említhető egy napon Fülig Jimmy bátor tettével, amikor kislisszolt a királyi palotából, és egy kocsmában pertut ivott a néppel. - Szervusz nép - mondta nekik, mire többen is megjegyezték: - szervusz király. -
Toby
Nyugi, a tekes jólképzettek a mikro padlóján hasaltak ! Amennyiben valóban nem voltak jelen a testőrök, akkor vitte a legfrissebb "bevételt" és ehhez valóban nem kellenek tanúk !
vukkocska
Biztos titkos tárgyalásra ment valakivel, mint Lézer János. Ő sem árulja el, a 2 milliós kiruccanását kivel töltötte. Egyébként megint nagy hűhó semmiért. A háza közelébe nem mehet senki, majd akkor éppen egyedül furikázik a városban. A fedőrendszámú autók meg biztos előtte-mögötte mentek a majré királynak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.