Hetek óta nem frissült Orbán Viktor Facebook-oldala, míg korábban naponta születtek bejegyzések. Az utolsó posztja június 4-én, a nemzeti összetartozás Trianonra emlékező napján íródott, amikor is a miniszterelnök ennek alkalmából egy Ismerős Arcok számot posztolt.

A Blikk ezért megkérdezte Kaminski Fannyt, a kormányfő Facebook-oldalának kezelőjét – aki egyébként Habony árpád exe –, hogy mi az oka a hallgatásnak.

A miniszterelnök folyamatosan figyelemmel kíséri az oldalát. Minden esetben akkor szokott posztolni, ha azt fontosnak tartja. Évente nagyságrendileg 300-350 poszt szerepel Orbán Viktor Facebook-oldalán, amelyek a portál jellegéből fakadóan nem egyforma időközönként jelennek meg. Így előfordulhatnak időszakok, amikor ritkábban posztol, illetve olyanok is, amikor gyakrabban. Mindez az eseményektől függ

- mondta Kaminski.

Az újság ugyanakkor kiemeli: Orbán utolsó bejegyzéseire elég sok – sokszor nyomdafestéket nem tűrő – kritika érezett a kommentekben.

Egyébként még mindig a miniszterelnök a legnépszerűbb a közösségi oldalon: 337 ezer követőnél tart. Utána Vona Gábor Jobbik-elnök jön 255 ezer lájkkal, majd  Mesterházy Attila, az MSZP volt elnöke 218 ezerre. Gyurcsány Ferencet, a DK vezetőjét pedig 109 ezren kedvelték.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Knapp75: 19:14
Szegény... Úgy érted előrehaladt valamelyik kórral?
papa.49
@Aki Én: Sajna nem valami kórral halad, bár van kórja de az nem eléggé gyors...
Desischado
Az lenne a legjobb, ha végleg eltűnne a színről!
papa.49
@Desischado: Magától soha nem fog eltűnni, azért tennünk kell...
mate03
@Anna Mária: ! Rajta már a nyugtató,régen nem segít!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.