Köcsögmentesítés, piros Zsiga akció, Önöknek termeltük, nem Önöktől loptuk – pár szlogen, amivel Bogdán László, a Baranya megyei Cserdi község polgármestere híres, mások szerint hírhedt lett. Elmentünk megnézni, miféle csoda folyik Cserdiben. Bogdán Lászlót hat méter mélyen, egy kútban találtuk.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Katalina62
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@verum: Ez elég kiemelkedő példamutatás meg kell hagyni...tudom, hogy általában nem...de most csinálhatna 1 fecske nyarat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Több riportot és cikket olvastam róla, remek srác, sok kellene belőlük. Vele, velük tényleg megoldható lenne ez a nehezen (?) kezelhető kérdés, pedig milyen egyszerű csak ember kell hozzá.
JAJMÁR
"Segélycsomagokat nem fogadok el, nem akarom, hogy rabjaivá váljunk egy kiló lisztnek, egy csomag tésztának. Rettentő függőséget okoz hosszú távon. Egy kiló liszttel nem oldódik meg a problémánk. Rövid távon siker, mert milyen jó, hogy van. És utána? Tompítja azt a fajta felelősségtudatot, hogy énnekem kell gondoskodnom magamról. " - Ez nagyon fontos, épül a gerinc írnám, de ott már van. Cserdiben felépült.
De ne tessék azt gondolni, hogy ez csak a cigányokra érvényes!
Mindenkire, akinek van mit ennie, de eladja a lelkét is akár - képletesen - 1 kiló lisztért, a többért, vagyonért, előbbre jutásért, bármiért!
Még ha nem is segély a neve, hanem hűbér!
pbalage
@JAJMÁR: a kérdés már csak annyi, hogy milyen lisztért?
Normálisért-e, vagy olyan fideszes áfacsalt szarért, amit a csőszerelő maffiózó kedvencünk árul?
Toby
Szimpi csávó Bogdán úr ! Bár a többi is ilyen lenne ! Van gógyi a haj alatt !
JAJMÁR
@pbalage: 13:42 Sajnos így van, és ezek ellen csak úgy lehet védekezni, hogy a szemetet se elfogadni, se megvenni nem szabad. Hulljon a saját fejükre! és be is temetheti őket felőlem.

De hát honnan tudja a szegény, nyomorgó ember, hogy melyik liszt a szemét, ő csak az árát nézi. Ezért könnyen lesz a kiszolgáltatott ember hiénák áldozata-
Feljebb arra utaltam, hogy jócskán besétáltak ebbe a csapdába azok is, akik "ráharaptak" a könnyen jött pénzre, vagyonra, hirtelen harácsolási kedvük támadt. Mára ők is kiszolgáltatottá váltak, mert "lekötelezettek" lettek.
Mindezt pedig csak úgy lehet elkerülni, ahogy ez a Bogdán csinálja, Kitartó munkával, - és hozzá kell tenni, hogy meglovagolta az állami támogatást, - példát mutatva ezzel a többi polginak is. "De nem leszek senkinek a babája, és nem riszálom a csípőmet senkinek."
Szóval, soknak van mit tanulni a Bogdán Lacitól :)
papa.49
Szerencsére vannak még ilyen EMBEREK, gratulálok ahhoz amit tesz, igaza van nem papolni kell, hanem elől menni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.