Igencsak felháborodott az internet a TV2 Mokkájának pénteki tudósítása miatt. Ugyanis a csatorna riportere egy 70 éves "önkéntes határvadásszal", Irénke nénivel kutatott egészen bizarr módon a menekültek után, ami miatt ma be is panaszolták a csatornát a médiahatóságnál. A riport készítője, Váczi Gergő, ma bocsánatot kért az eset miatt Facebook-oldalán.

Az alábbit írta Váczi:

Igen, hibáztam.

Szakmailag valóban kifogásolható a múlt pénteki élő tudósításom a Mokkában. Tény, hogy elsodortak az élő kapcsolás alatti váratlan események, és tény, hogy nem tudtam higgadtan reagálni. Nem tettem fel fontos kérdéseket, melyekkel egyértelművé vált volna, hogy nem vagyok az „embervadászat” támogatója. Őszintén sajnálom, ha ezzel megsértettem mások érzéseit. Elnézést kérek.

Azt viszont határozottan elutasítom, hogy bárki bármilyen fórumon idegengyűlölőnek, rasszistának, antiszemitának, nácinak nevezzen. A gyűlöletkeltés határozott, tudatos szándékból ered, bennem pedig soha, semmilyen formában fel sem merült, hogy bárkit a származása, hovatartozása, vallása miatt bántsak.

Sajnálom, hogy a tudósításnak ez a része akkor, az élő adásba nem kerülhetett be:

http://tv2.hu/musoraink/mokka/179912_interju_a_menekultekkel_a_bekes_eletet_keresik.html

Üdvözlettel:

Váczi Gergely

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Mindenki hibázhat, de nem mindenki kér elnézést érte. Ő megtette - szerintem ezzel le kellene zárni a témát.
A porondon Irénke néni marad, akinek jó, hogy nyilvánosságra került besúgó és rosszindulatú ténykedése.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@36: Abban az átkos liberális világban legalább indult eljárás korrupt kormánypárti politikusok ellen. Ebben az illiberális világban pedig védik a korrupt kormánytagokat, rokonaikat, barátaikat. De jó.
Vizual
@Freewolf: Összetéveszted a dolgokat. Ez a liberális világ abból a sajátosságból adódik, hogy eredendően a liberalizmus jobb oldali kitaláció. És, hogy nem sikerült átülteni a bal oldalra azon nem csodálkozom. Rosszul kezdtek hozzá, rosszul nevezték el és nem a jó liberalizmust választották. Elméletileg a illiberalizmus amit most csinálnak, egy átmenet a diktatúrához. Mint fent jól látják szerintem páran.
KERKA
@human: 07.23 valaki mondja már meg a néninek, hogy ennek a kakas örül a legjobban:))
bakegya
Most a valóság írja fölül a bunkóságot-ez a hír és a horror,a megbotránkoztatásig is el lehet menni-pénzért mindent!
A leg-szag-szerűbb az volt a ripoortban,hogy raport lett belőle-ugyanakkor az alanyai -csúnya szóval a tettesek nem voltak sehol prömier plánba.
Talán jobb fogás lett volna a QUAESTOR ÜGY UTÁN EREDNI A Váczi elvtársnak-én biztos jobban örültem volna mint ennek az óvatos-kergebirkaságnakegy ilyen súlyos helyzet kapcsán.
bakker
Nem normális ez a fickó, mégis, miért kért bocsánatot? Azért, mert tudósított egy nőről, aki segít betartatni a törvényeket? Az illegális migránsoknak a hatóságoknál a helyük ill. a befogadó állomásokon, ahol ellátják őket, leellenőrzik a személyazonosságukat, nem körözött személyek, nem terroristák-e, majd elbírálják a kérelmüket.
bakker
Ezt "embervadászatnak" nevezni hazugság és uszítás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.