“Nem kell ahhoz pornósnak lenni, hogy szopásra legyél ítélve. Ebben az országban mindennapi tapasztalat, hogy bárhogyan is ficánkolsz, a végén úgyis a szerszám rossz végére kerülsz” – mondta a Hír24 kérdésére Jr. BigCarlo, egykori pornócsillag.

Orbán Viktor a GLOBSEC biztonságpolitikai konferenciáján hozta az érdekes hasonlatot a felnőttfilmek és az épülő új Magyarország között. Az oldal annak járt utána, hogy meg lehet-e fogalmazni, hogy mi az a pornó és hogyan látják a „rokon szakma” egykori munkásai a kapcsolatot a politikával.

A miniszterelnök szerint megfoghatatlan filmműfaj sajátosságait vizsgáló szakember szerint a pornónak feszes szabályrendszere van. A pornó olyan mint a western, elég egyetlen pillantást vetnünk a képernyőre, egy-két snittből rájövünk, milyen filmről van szó. Vannak bizonyos tematikus elemek, amelyek egyértelműen eligazítják a nézőt, míg egy thrillernél egy sötét sikátor vagy egy forgótáras pisztoly képéről nem ugrik be azonnal, hogy mit látunk – írja a Hír24, majd folytatja a műfaj általános definíciójával:

A pornó olyan film, amelynek egyetlen célja van: egy autoerotikus biológiai program beindítása, más erotikus tematikájú alkotásoktól a nemi szervek, illetve az aktus explicit ábrázolása különbözteti meg.

Az idézett pornószínész a konstans „szopásra” olyan példákat hoz, mint a nem létező vagy nagyon drága parkolóhelyek, a dugók, az aránytalan adózás vagy az egészségügy sajátosságai.

A pornó legalább fizet, ott tudod, hogy miért csinálod

– summázza véleményét Jr. BigCarlo.

A felnőttfilmesek is látnak kapcsolatot Magyarország és a szexipar között Facebook/Aleska Diamond Official

Aleska Diamond (a.k.a. Sáfrány Emese), aki szintén megjárta a pornóipart, eltérő véleményen van, szerinte nem hasonlítható a pornóhoz valami, amiben káosz uralkodik.

Talán csak a felületesség a kapcsolódási pont. A pornó is csak a felszínt, a testeket mutatja, hogy a színészek közben mit éreznek, gondolnak, az nem tudja meg a néző. A politikusok is csak a felszínre, a látszatra adnak, hogy a valóság mi, arról fogalmunk sincs

– idézi a lap az egykori pornósztár bölcsességeit, aki nem zárkózik el attól sem, hogy egyszer kipróbálja magát a politikában.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Remélem egyszer Orbán és bandája kerül a szerszám rossz végére !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
Mint minden hasonlat, ez ez sem igaz. Látjuk, hogy a pornóipar sztárjai megszívatják Orbán okoskodó kijelentését. Ehhez sem ért. De mondjuk nem csodálkozom. Öreg korára elfelejtette miről is beszél. De azt hiszem és remélem, hogy nemsokára ő is szív, mint a TORKOSBRZ. De ahogy Simicska mondta, "geci" és ki kell köpni. Ha már az Orbáni kisstílűség is jellemzője ennek az Orbán nevű mély kereszténynek.
Senara
Kérdést egyenesen a miniszterelnöki hivatalnak kell feltenni . Miniszterelnök mit szed , vagy mit nem szed , hogy pornóhoz hasonlítja Magyarország munkaalapú társadalmát ! Nem taggyűlésen is durva lenne , nemhogy egy biztonságpolitikai rendezvényen több miniszterelnök társaságába . Égetve az országot és saját magát !
papa.49
@Senara: Ez talán még durvább, mint a Gyurcsány kifejezése a ,,kurva ország,, pornónak nevezze a saját életét a hülye, ne az országét...
Senara
@papa.49: „Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet.”; „Jöttek páran, akik nem szarakodtak azon, hogy a megyei önkormányzatban lesz-e majd helyük, vagy nem, hanem megértették, hogy másról szól ez a kurva ország.” Így már már értelme van a kurva országnak , DE KIHAGYHATTA VOLNA ! ...nem egy túlzottan ‘igazságos’ társadalom. Ez egy munkaalapú társadalom. Nehéz meghatározni, de olyan, mint a pornó: ha látod, akkor tudod, hogy az.” ... ez már mindennek a teteje . NEM IGAZSÁGOS társadalom ??? Pornó meg a hab a tortán :(
paolo006
A legutolsó repedtsarkú kurva is különb és több tiszteletet érdemel a kis-nagy gecinél és mocskos haramia bandájánál. Ő a saját testét árulja nem a másét!!!
fütyi
Nem véletlenül akasztotta rá Simicska a g...i jelzőt. Az is , a rosszabb fajtából. Egy koszos kerítő ami a Btk. szerint büntetendő. A futtatott politikai prosti névsor: Rogán, Lázár, Mészáros, Kósa, Matolcsy, Viagra Hende, Szundi Vajna, a koraszülött Szijjártó , - most már ide tartozik a Mocsai család is. Van egy egy két b...i is köztük: a nyócadik kerületi polg. mester, aki még ráadásul delérium tremens alkoholica is, Habony Árpika és még sokan mások. Rendezői utasítás action indul...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.