"A déli határszakaszra tervezett NATO-kerítés olyan, mint amilyet Afganisztánban is használtunk a katonai objektumok védelmére" – jelentette ki Geörg Spöttle biztonságpolitikai szakértő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Szinte feldönthetetlen, és körbe van tekerve NATO-dróttal, ami a szögesdrótnak egy továbbfejlesztett változata – idézte Spöttle szavait a Hirado.hu.

A betonlapokon nyugvó, nagyon masszív fémből épített kerítést azért tartja jó ötletnek megépíteni, mert naponta átlagosan 350 illegális menekült lépi át a határt, számuk az év végéig elérheti az egymilliót. Nagy részüknél fennáll a veszély, hogy Magyarországra toloncolják őket vissza, és két-három évig a magyar kormánynak kell gondoskodni róluk, míg véget nem ér esetükben az eljárási procedúra.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@36: 10:08 Én meg azt gondolom, hogy igazán nagy pánik és balhé akkor lesz, amikor a magyar ember megelégeli, eldurran az agya, és vasvillára hány egy-két olyan alakot, aki igazán sanyargatja őket, és akik az igazi veszélyt jelentik ránk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@m.macskosz: 6.5 milliárd volt az ár, és tudomásom szerint nem adták el, tehát valahol őrzik...
papa.49
@m.macskosz: Hozzáteszem mivel elektronikai berendezésről van szó, és már több mint 15 éves a mai értéke már mérhetetlenül kicsi, magyarul szart se ér!!!
m.macskosz
@papa.49: Nos, valahol a kettő között van az igazság:
index.hu/belfold/2014/02/12/elektronikai_hulladek_lett_a_stadionbelepteto-kapukbol/
Ám, bárhogy is van, az tény, hogy gazdasági bűntény történt, minimum hűtlen kezelés, de nem tudok róla, hogy a kijaf@ßomnak a haja szála is görbült volna. A zuschlag gyereket sem sajnálom, de az meg röhejes 60 milláért 10millánként egy-egy évet rohadt a sitten.
papa.49
@m.macskosz: Gondolod hogy ha más lett volna a beszerző akkor is így végződik a dolog ez csak a ,,fürtöskének,, sikerült...Ki kell hogy javítsak azt a 60 millát talán vissza is fizette, de a 6 évet letöltötte, de például a Kulcsár a kőműves meg még el se lett ítélve, tizenéve...
Az igazságnak különböző fokozatai vannak, és nem mindenkire egyformán érvényesek!!!
m.macskosz
@papa.49: Nem a teljes összeget fizette vissza, no meg nem is igazán ő, de tök mindegy! A lényeg, hogy sokat kell lopni, mert a pitiket kapják csak el. :(
papa.49
@m.macskosz: Ebben megegyezhetünk aki csak milliókat lop az lebukik, azt lecsukják, aki viszont milliárdokat ver el azt kitüntetik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.