Mit tesz most a kormány? A nem nyílt pályázaton kiválasztott cégeknek évente csak 10-100 milliós koncessziós díjat kell fizetniük. A vetélytársak szerint ez 16 milliárdos üzlet, ők hatmilliárdot ajánlanak. A múlt héten derült ki, hogy az állam a várt, milliárdos haszonhoz képest fillérekért adta oda a dohány nagykereskedelem koncesszióját két cégnek. A két kiválasztott cég a British American Tobacco (BAT) és a Tabán Trafik Zrt. Utóbbi annak annak a Continetalnak az érdekkörébe tartozik, ami eleve a trafikkoncessziók nagy nyertese. A Continentalnak már eddig is jól ment, annyira, hogy a tulajdonos Sánta János most megvette az új kormányközeli napilap felét. A két céget nem nyilvános pályázaton választotta ki az állam, a koncesszióért pedig idén mindössze 10, jövőre is csak százmillió forintot kell fizetni. A hoppon maradt cégek (Imperial Tobacco Magyarország Kft., a JTI Hungary Zrt. és a Philip Morris Magyarország Kft.) most összefogtak, és bejelentették, hogy ajánlatot...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A kormány, ha építeni kell, akkor a drágább kivitelezőt válassza, mert haver. Ha koncesszió van, akkor a legkevesebb díjat fizetőt válassza, mert haver.
Dr. Felipe
Hát nincs ezeknek a multiknak szívük, így beleszarni a fideSS mutyiba. Mikor lézer elvtárs már mindent lezsírozott, a százalékok is el lettek osztva testvériesen, az állam is meg lett károsítva pár milliárddal.
Akkor jön egy multi és beleszarik a palacsintába és merészel ráígérni a fideSS maffia által "kialkudott" 100 millás koncesszióra, mert aszongyák hogy ez egy 16 milliárdos üzlet és ők szívesen fizetnének a zállamnak 6 millárdot is a szaros 100 milla helyett a koncesszióért.

Hát ezekkel a szemét multikkal csak a baj van, hát hogy lesz így meg a másik gyereknek is a 70 millás villa elvtársak?
Toby
Még minidg nem kértek tolmácsot ezek a mocskok ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.