A valószínűtlen siker, az Európában gombamód szaporodó vasfüggönyök esetén minden hívő szemében ő mondta meg a világnak az igazat. Bukás esetére pedig fenntartva magának azt a menekülési lehetőséget, hogy Nem ő mondta; Mondott hasonlót de félreértették; Nem egészen volt félreérthető, de félremagyarázta az (a) ellenzék, (b) az Unió, (c) a Gyurcsán vezette ellenzék felbujtó hatására az Unió;

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eon
ov nemsokára kikerül a politikai elitből és újra közember lesz.
Akkor lehet megkeresni, nekimenni, darabokra szedni a hazug, csaló, nemzetgyilkos gazembert.
Lehetne előbb is, de a magyar egy töketlen, szolgalelkű, félős, nemtörődöm, széthúzó, csak magának kapirgáló izé... egymás mellett élő emberek laza (sajnos nem érdek és dac) szövetsége, szövetkezése a kényszerűség okán fogva.
Mi a bizonyíték?
Egy magyar, ha beilleszkedik külföldön, és a családját is ki tudja vinni, sec perc alatt elfelejti azt a sok szarságot, ami között élt, semennyire nem érdekli, hogy itt mi van, vagy utálattal gondol rá, és soha nem akar hazajönni!
Magyarországon szar élni!
Persze, akiknek van mit a tejbe aprítaniuk, és ülnek a szaros pénzükön, azok máshogy gondolják, de majd rájönnek...
De az tisztán látszik hogy inkább később, mint előbb.
A magyar tanult parasztok már csak ilyenek, és mindig is ilyenek voltak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@nyanya001: A kampány alatt is az volt...
bakegya
@GeoCravker: a temetőkbe kezdte a trombitálást,ott is folytatta és ott is végzi.
Ezt pontosan lehetett tudni-így utólag nincs ezzel már semmi gond,mint a mellékelt ábra mutatja-csakkk egyetlen apróság ami minden emberi megnyilvánulásában is,mégpedig az,hogy ez az ember EZT SOSE HITTEL TETTE-HANEM-AHOGY Ő FOGALMAZ IS"SZUVERÉN"- AKARATTAL...magyarul,minden bűnét tagadhatja,de attól még van.
a TÖBBIT AMIT IDEVÉSNI ÉRTELMETLENSÉG VOLNA-AZT A JOGI EGYETEMEN IS TANÍTJÁK,DE CSAKK ÉRINTŐLEGESEN.
bakegya
@nyanya001: INTŐ JEL LEHETETT VONA,DE NEM LETT,MERT----a többit tudhatjuk,sajnálatos hogy az Isten házaikat is prostituálták a magyarok.
GeoCravker
@bakegya: A magam részéről inkább becsülöm azt, aki MSZMP tag volt és maradt, vagy azt, akiről 30 éve tudom, hogy szerinte Vona egy baloldali elhajló. Ezek az ismerőseim ugyanis gerincesen, vállaltan hisznek valamiben, és képviselnek egy nézetet. Még akkor is, ha nagyon nem értek velük egyet.
Az opportunizmus is lehet haladó, mert a permanens forradalom közepette senki nem tud aratni, vetni, szeretni.
De nem lehet gerinctelen opportunista álarcben permanens forradalmat vívni a saját zseb megtöméséért és a lárpulár hatalomért.
Az sok áldozattal jár, amelyet mások fizetnek meg, miközben folyamatos a frusztráció. Ilyen esetben mindegy, hogy jogilag mllyen mentségei vannak, miket állít. Amikor kötéllel a nyakában áll a lámpavas alatt, már senkit nem szokott érdekelni. Ahogy Csau esetében sem érdekelt senkit, hogy a szellemi állapota, stb. alapján felmenették volna-e másutt, máskor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.