Sok városban kapott nagyértékű megbízásokat a közvilágítás fejlesztésére az a cég, amelyből a közelmúltban szállt ki Orbán Viktor veje. A Direkt36 kiderítette, hogy a lámpák kirívóan sokba kerültek, ami tíz- és százmilliókkal dobta meg az egyes projektek költségét. - Sok városban kapott közvilágítási munkát az a cég, amelyből nemrég szállt ki Orbán Viktor veje - A Direkt36 kiderítette, hogy a lámpák kirívóan sokba kerültek - Van város, ahol ez százmilliókkal dobhatta meg a költségvetést - Az árakat látták az állami szervek is, de nem tett senki semmit

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Nálunk is ledes a közvilágítás. Nagyobb területet is világít be mint a régi. Bár ezt szerencsére nem Tiborczék csinálták.
Aki Én
Ezt eddig is tudtuk, de így összefoglalva elég elkeserítő, hogy ekkora barmok vagyunk.
Gyakorlatilag a MINIszterelnök megbízta a vejét, hogy bőven túlárazva villanyozza fel az életüket a mi pénzünkből.
Hát ez az egy eset is börtönévekért kiállt normális országokban. Összejátszás, hűtlen kezelés, csalás, hatalommal való visszaélés, sok esetben önkormányzatok tudatos eladósítása, pont pont pont...
Miért tűri ezt egy (nem)komplett ország?
Hellcat
És akkor a köcsög ráhel azt merte mondani, hogy a saját lábán állnak...meg a kis férje is otthagyta a bizniszt ...miután jól megszedte magát. Napról napra derülnek ki a muytik...mi meg csak pislogunk, sőt szerintem már le se szarjuk...külön külön is elég lenne 1-1 eset, hogy el lehessen kergetni a kormányt, viszont már rég bebetonozták magukat, nincs független számonkérés...nincs itt semmi. Csak pusztulás és csőd...Katasztrófális a helyzet. Az elvakult vadbarom fidesz szavazók meg tapsikolnak hozzá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.