A DK még áprilisban – nagyon helyesen – följelentette a Nemzeti Bank vezetőjét és annak helyettesét, amiért azok a vagyonnyilatkozatukban nem tüntették fel az alapítványoktól származó bevételeiket. Most az ügyészségtől azt a választ kapták, hogy bár az okirathamisítás ténye megállapítható (ha megmaradunk a kabaré szintjén: „Elvtársak, fennforgás van!”), ez azonban azért nem bűncselekmény, mert a két vezető nem került közvetlen kapcsolatba a tiszteletdíjával, így ezek a jövedelmek nem jelentek meg a tudatukban a sajátjukként. Tehát kizárható a szándékosság.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Akkor ha a jövedelmem a számlámra érkezik, ahonnan átutalási megbízással fizetem a költségeimet, és azt ezért be sem vallom, akkor az úgy oké? Akkor az nem is bevallandó jövedelem? Vagyis az, de mivel nem találkoztam a pénzzel, ezért bocsánatos bűn azt nem bevallani? Kipróbálom!
Vagy ezt mindenkinek csak a saját ügyészsége mondhatja ki?
Anna Mária
@Aki Én: Ezt az ügyészségi végzést lobogtatva mindenki kipróbálhatná a mókát!
lópicigáspár
@Aki Én: Ne próbáld ki, téged (meg persze engem is) valószínűen becsuknának, már 5 forint eltitkolásáért! :-(
eugen4402
Most azt nem tudom, ha annyival KEVESEBB pénz érkezett volna a számlájára, az vajon feltűnt volna neki???
Freewolf
Hát, hogy a DK nem hülye, azzal vitatkoznék, de hogy magyarellenesek, az biztos!
Aki Én
@Freewolf: 10:49 Tökéletesen igazad van! Ha nem lennének magyarellenesek, ellenzékként nem hagynák szó nélkül amit ez a maffia kormány tesz a magyarokkal. Nehéz eldönteni melyik nagyobb hazaáruló.
Freewolf
@Aki Én: Aki a beözönlést támogatja, az árulja a hazát! Egyszerű a képlet!
Aki Én
@Freewolf: 12:28 Aki ebben a formában nem támogatja az uszítást és a milliárdos herdálást, nem biztos, hogy támogatja a bevándorlást.
Aki a nemzetének szüntelen hazudik, félrevezeti őket és lop tőlük, az a hazaáruló!
Freewolf
@Aki Én: Bizonyítsd be, hogy lopott, mert ez egyébként csak rágalmazás! Annak viszont első osztályú!
Aki Én
@Freewolf: Ilyenkor komolyan nem tudom eldönteni, hogy csak szívatsz-e? Te nem hallod a híreket? Te nem tudod azokat értelmezni? Te nem látsz az orrodnál tovább? Például, hogy csak a mai hírekből említsek. Szerinted a vej féle személyre szabott és túlszámlázott akciók nem minősülnek lopásnak?
Ez olyan mintha azt mondanád, hogy bizonyítsam be, hogy van nap. Mondanám, hogy nézz fel az égre, hiszen ott van. Mire te azt mondanád, hogy bizonyítsam be, mert az csak egy erős reflektor. Erre széttárnám a karomat, és feladnám.
Van, hogy nem érdemes vitatkozni. Ha valaki nem látja a fától az erdőt, annak nem állok neki láncfűrésszel fényt gyújtani.
Freewolf
@Aki Én: Na jó, beszéljünk komolyan, ami meglepő ezen az oldalon! Lehet, ismétlem, lehet, hogy történnek korrumpálások, lenyúlások, mutyik, stb, de semmi esetre sem tudom hitelesnek tekinteni ezeket a vádakat azoktól az újságíróktól és blogolóktól, akik még egy jó intézkedést is lefikáznak! A politikusok mindig is hajlottak a korrupció felé, legyen az akármilyen oldali, de itt se vádemelés, se feljelentés, csak a hőbörgés! Ez nekem így hiteltelen és hamis!
Aki Én
@Freewolf: 13:00 Milliónyi feljelentés volt. Ez ügyben, ingatlan ügyben, közbeszerzés ügyben, föld ügyben, trafik ügyben, quaestor ügyben, vagyon ügyekben, hűtlen kezelés ügyben... De semmi folytatás.
Vagyis ilyen van, mint ez. Na ez hiteltelen.
A ,,jó" intézkedések eltörpülnek a napi több korrupciós botrány mellett.
Aki Én
@Freewolf: 13:00 Egyébként nem az újságírók, nem a blogolók, hanem politikusok, érintett partnerek, átbaszott emberek vádolnak. A blogolók csak írnak róla.
Még fideszen belül is vannak felhördülések.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.