Több száz kilométeres vándorlásuk utána a menekültek nem kímélik a magyar gyümölcsöket – derült ki a Kossuth Rádió adásából.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke szerint a magyar gazdák nem tudnak mit kezdeni azzal, hogy az illegális bevándorlók megeszik a terményeket és van, amit le is taposnak. A legsúlyosabb  helyzet Bács-Kiskun és Csongrád megyében van.

Nem gondolom, hogy az lenne a megoldás, ha a gazdáknak a saját költségükön kellene megvédeniük ezt a szakaszt

- mondta, és hozzátette, úgy látja, hogy ez a hatóságok feladata lenne.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Tegye fel a kezét, aki volt már éhező, fájóslábú, hullafáradt menekült...nos akkor az tudja, milyen öröm szomjoltó, éhségcsillapító gyümölcsöt látni..
Plána ha ott bőg a gyerek, mert éhes, szomjas, kakilni kell..
és még nagyon messze van a célország.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vizinyuszi
Tegye fel a kezét, aki volt már éhező, fájóslábú, hullafáradt menekült...nos akkor az tudja, milyen öröm szomjoltó, éhségcsillapító gyümölcsöt látni..

Egyiket sem hívták ide, nyugodtan maradhattak volna egy, az országukhoz közel lévő biztonságos államban.
verum
Eszembe jut egy holokausztos túlélő elbeszélése. Amikor tizennégy évesen megmenekült és sokadmagával harmincvalahány kilósan utaztak hazafelé, minden vonatállomáson ellátták őket enni és innivalóval, hogy bírják az utat hazáig.
Onnan tudták, hogy hazaérkeztek Magyarországra, hogy átlépték a határt - hogy onnantól kezdve semmit nem kaptak ingyen. Pedig hazajöttek.
Vajon mi változott azóta?
wagabund
@vizinyuszi: igazad van, de próbáltam együttérezni...

csak némi adalék..amikor olyan országban dolgozam, ahol ma már félnék, ott ha balesethez mentem, amibe magyar is belekeveredett, a jegyzőkönyv kiállításánál a rendőr első kérdése az volt..: ha külföldi, minek van itt? alapból hátránnyal indultunk..pedig a másik fél hibázott.

a fehérember akkor, és ott sem volt szeretve valamiért.. (sic)
Fradigege
Az Iszlám állam következménye a menekült áradat. Még az elején vagyunk. Lesz itt Európában csinos kis balhé. Támadások, lefejezések, robbantás. Itt nem állunk meg, hogy jaj szegény menekült. Elég sötét lesz a jövő.

vilaghelyzete.blogspot.hu
human
@Fradigege: A nagy áradat oka az is szerintem, hogy fellendült az embercsempész iparág. Szerintem a csempészek utazási irodaként toborozzák a menekülteket. Ezeket a hálózatokat kell felszámolni és biztosítani kell a stabilitást a menekültek kiinduló országában.
Senara
A nagy része innen menekül ... hadsereg harcol a szélsőséggel www.youtube.com/watch?v=cFjcYxiqR7I közbe kisbuszok és személykocsik mennek , félelmetes nézetek a többit is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.