Az ország legszórakoztatóbb álciviljei ismét vicces közleményt adtak ki, melyben megírták: "A CÖF-CÖKA Kuratóriumának tagjai egyenként 100.000 forintos hozzájárulással, reklámfilmmel megkezdik a polgárok figyelmének felhívását a zöldhatárzár mielőbbi létrehozásának szükségességére."

Azt is hozzáfűzték:

Reményeink szerint pártérdekeltség nélküli polgári szolidaritással kifejezhetjük, hogy "A haza minden előtt".

De nem ez volt az egyetlen mókás momentum a közleményben, íme néhány további erős mondat:

- Az illegális határsértők oldalán hangoskodók már most tehetnek az álhumanizmusuk által okozott károk enyhítéséért. Személyes terepmunkával Ők védjék meg déli területeink lakosságának békés hétköznapjait, a házak kertjeit, a megművelt földek termését.

- A dél-magyarországi kistelepülések rettegésben élnek. A régió fővárosa, Szeged polgármesterének szeme előtt egyes magyar fiatalok a városba "sétáltatják" jó pénzért a ki tudja honnan és miért jött ismeretleneket.

- A magyar emberek éberen figyelik a pártok és a civil szervezetek nehéz időkben tanúsított viselkedését.

Az is kiderült, a helyesírás nem számíthat túl fontos erénynek a CÖF-nél, legalábbis a "Schengen" szó leírása meghaladta a szervezet képességeit:

- Miközben Németország, Franciaország, Nagy-Britannia népei és a dél-európai államok polgárai határaik azonnali megerősítését és a gazdasági migráció megállítását követelik, nálunk a baloldali ellenzék a shengeni határok szétverésében érdekelt.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Gyurcsi egyik nagy hibája volt ,,hogy bezárta a Lipótot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Gyurcsi egyik nagy hibája volt ,,hogy bezárta a Lipótot.
lópicigáspár
Háromszor olvastam el a címet, mire felfogtam! Na megyek, iszok egy felest! Azért arra kíváncsi vagyok, hogy azt a tagonként 100e-t ki fizeti, mert ismerve a fajtát, nem vagyok benne biztos, hogy önzetlen adományként csak úgy kivennék a zsebükből!
eszegfu
Ezek a "jótét lelkek" is keletre nyitottak azzal, hogy "shengent" irtak, mintha egy kinai város lenne...
Hellcat
Pártérdekeltség nélküli CÖF??? Oké hogy péntek van de azért a gyógyszert ma is be kell venni...
Toby
Hát persze, hát hogyne, naná, hogy pártérdekeltség nélkül, pont a cöf az a csorda !
Menjetek dolgozni és adózzatok a vén hülye vajna helyett is !
eon
CÖF?
Arcpiritó!!!
Jövök értetek, genyládák.
Elhízott ,elbutult senkik!
Kiszolgálószemélyzet..
Fuck ya!!!
pbalage
@eszegfu: van egy város Albániában, Shëngjin (csak onnan tudom, hogy már jártam ott), lehet arra céloztak ezek a szellemi és lelki nyomoroncok.
(egyébként csak ajánlani tudom a helyet, igaz a pálmafák még csak derékig érnek)
GeoCravker
Most hallgattam a Goj Motoros hülyegyereket az ATV-n. Ha ez jellemzi a jobboldalt, akkor mi azért nem leszünk banánköztársaság mert nem ismernék meg a banánt.
Egy demagóg vadbarom. Tarlós bőrkabátban. Mindenki hülyeséget beszél, aki nem ért vele egyet. Érvei nincsenek, csak lózungjai.
justhpeter
CÖF "pártérdekeltség nélkül"
Komolyan véve ezt a lózungot, ez egy aljas provokáció mindennel szemben. De lehet, hogy hibát követek el, de nem tudom komolyan venni ezt a leépülőfélben lévő szervezetet és ami a pártérdekeltséget illeti én csak seggnyalást látok pártérdekeltségnek álcázva.
eszegfu
@pbalage: 20:14 Az öreg ördög tudja mire akartak "célozni"... de hogy egyetlen "irástudó" sincs köztük, aki átnézné a "nyilatkozatukat", az biztos! Na, akkor Albániában ez pont nekem való hely! Ha Neked derékig ér, akkor én talán még el is férnék alatta állva is.
simmering73
És még mondja valaki, hogy a selejt g...i csak 2013 óta van jelen az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.