A migráció kérdésében a EU-tagállamok vezetői között született megállapodás kérdésében "nyugtával kell dicsérni a napot" – válaszolta Orbán Viktor pénteken Brüsszelben arra a kérdésre, hogy elégedett-e a hajnalban kötött egyezséggel.

A kormányfő magyar újságíróknak nyilatkozva emlékeztetett arra, hogy a végső szövegezés még hátra van, és "az a kérdés, hogy mindenki ugyanúgy emlékszik-e".

Az Európai Unió állam- illetve kormányfői abban állapodtak meg, hogy a tagállamok két év alatt összesen 60 ezer menekültet osztanak szét egymás között, önkéntes alapon, kétharmadukat az Olaszországba és Görögországba érkezettek közül, 20 ezret pedig polgárháborús konfliktusok elől menekülők soraiból fogadnak be az Európai Unión kívülről. Magyarország és Bulgária viszont külön elbírálás alá esik.

"Ami a szövegben benne van, az a magyar emberek érdekét védi és szolgálja" – fogalmazott a miniszterelnök.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Én meg Orbánnak egyáltalán nem hiszek. Különösen annak, aki nyilvánosan is beismerte, hogy hazudik, amikor azt mondta, ne azt higgyék el, amit mondok, hanem azt, amit teszek. Ez egyre jobb, mivel az ügyészség meg azt bizonyította, hogy Matolcsy egy sült hülye.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
FN
Repül a bálna

www.youtube.com/watch?v=ROrprn6R7HE

"Kicsi vagyok.
Kicsi vagyok,
Ha megnövök
Beléd rúgok.
Még, még, még, még, még
Ennyi nem elég!

Egyre feljebb furakodom
Jaj, de magas ez a torony.
Még, még, még, még, még
Ennyi nem elég!
...
Repül a bálna
Repül a bálna
Mindenki álljon vigyázzba
...
Repül a bálna
Repül a bálna
Körbe-körbe repül a földön
Holnaptól
Repül a bálna
Megírta a Magyar Közlöny.
...
Repül a bálna
Repül a bálna
Ez a parancs
Érik a narancs
Repül a bálna
Repül a bálna
Aki hülye, az is marad!"

- El-, kib@szott tökhüje fideszeseknek ajánlva!
Aki hülye, az is marad!!!
vitriol
orbán biztosan arra gondol, hogy Brüsszel eltanulta tőle a pávatáncot, ezért nem hisz neki
bakegya
@vitriol: dehogy-annál sokkal onteltebb-állandóan pozicionálja magát-csakkk hogy a diplomáciában az ilyen megnyillatkozást agresszív közösség ellenes bunkóságnak hívják.
Ennek a palinak hiányoznak azok a gátlások amelyeket kora gyermekkortól kezdődően a jó édesanyánk volt csakkk képes kiépíteni és a mély tudatába vésni. Egy ilyen pozicionált rendű,rangú embernek EZEN VISELKEDÉSNORMÁK KOORDINÁLT HASZNÁLATA NÉLKÜL AZ UTCÁRA SE VOLNA ILDOMOS KILÉPNI,NEM HOGY EMBEREKKEL TALÁLKOZNI.Nemzetrontó megnyilvánulás,hazugsággal megspékelve.Már az első megnyilvánulásakor is lehetett előre tudni-tem.vájt füllel-hogy ez egy szélsőségesen agresszív ember.(erőszakos halált halt emberek sírhalma fülött berobbantással kezdte ...már akkor se tetszett-...)
bence
Hát igen ! Mindenki magából indul ki ! Midig a legnagyobb hazug tartja a másikat hazugnak !
Pedig köztudott , hogy még nem született erre a földre ember , aki orbánnál többet hazudott volna ! Csak rá kell nézni ! A hazugság legsötétebb bástyája ez az ember ! Még amit kérdez sem igaz !!!
papa.49
@bence: Nem a kérdés, MÁR A GONDOLATA IS HAZUGSÁG!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.