Hende Csaba belenézett a távcsövébe és azt találta mondani, hogy:

"2010 óta jelentősen javult a magyar légierő helyzete"

Ez még akkor is érdekes, ha a műszaki személyzet létszámáról, a több és jobb kiképzésről beszélt. A remek helyzetet mi sem bizonyítja jobban, mint az itt, itt és itt történt Gripen-balesetek.

Bele sem merünk gondolni, mi lenne, ha nem javult volna a helyzet.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez a pali olyan mint az egyszeri hülye fél egykor ,,EGYRE HÜLYÉBB,,!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
Ez a Hende is egy semmihez sem értő senki.
oni
Nekem csak egy kérdésem volna: A fő-főkatona hende csabika dagadék le tud futni 1 kilométert, hogy közben nem esik össze, és nem kel újraéleszteni?
És EZ mondja meg, hogy ki mit csináljon!?
Baszódjál meg hende csabika!
Clavigo
@Horizont: ...Lehet,,Vitykánál ""morzsolgat " a Nemzet Hadibarma"..
Senara
Pilóták név nélkül cáfolták a hőszerelmes távcsövest ...A negyedik generációs vadászgép nem autó, hogy egyszerre lehessen nyomni a gázt és a féket. Ráadásul az elektronika sohasem kapcsol ki. Vagyis minden bizonnyal nem rendeltetésszerűen működött, ha nem tudta koordinálni a gép működését – tehát a baleset oka a pilóták szerint műszaki hiba...a Csehországi balesettel kapcsolatban cáfolták
hetöndöe
@világlátó: Azért azt nem hinném,hogy az F105 bent volt a kínálatban,valószínűleg elírtad.Bár látván a Gripenek "kiemelkedő" teljesítményét,az ember fejében megfordul az is,hogy talán jobban jártunk volna a 30 éve kivont F-105-el.:-))))
világlátó
@hetöndöe: Mark Palmer korabeli nagykövet tüsténkedett F-105 -ös ügyben, még a döntés előtt.A részleteket nyilvánvalóan én nem tudom. Felmerült, aztán eltűnt az osztrák arisztokrata megvesztegetési ügye Gripen ügyben, erről sem tudunk. Azt viszont tudjuk, hogy a repült órák száma, a kanadai kiképzettség fenntartása, sőt fejlesztése, a géppark ellenőrzése, annak minden részletében / svédekkel konzultációtól az utolsó műszeres ellenőrzésig /hiánya alkalomszerüen megjelenik a sajtóban itt - ott.
Ami a lényeg, Hende kompetenciája mindenre kiterjed, nem a főnöke hátsó fele elérhetősége iránt, hanem a rá bízott magyar honvédség mindennapos felkészültsége, ellátása iránt kellene nagyobb odaadást tanusítania. Ha ehhez nincs képessége, legyen kapcsolata azokkal a katonákkal, akik viszont az adott területek csúcsán vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.