Az áldozatok száma napról napra növekszik, az ország talpraállásának esélye egyre kilátástalanabb. Az ÁFA mértéke mára elérte a 27%-ot, ami mindenféle átlaghoz képest elképesztően magas. A vendéglősök mellett a boltosok léte és egzisztenciája is kétséges, a trafikosok és kaszinósok megélhetése megszűnt, mert a hűséges alattvalóknak, a baráti dohánycégeknek kellett a koncesszió, mert Andy Vajna zsebébe kellett csorgatni a kaszinók jövedelmét.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Tegnap ezt írtam Yodanak:

"Ezeknek a gyomorforgató hazaárulóknak ez a céljuk.
Ők akkor élnek ha félnek tőlük.
Ki fog félni?
A beteg, a rokkant, a mély szegény! Vagyis a fizikailag tehetetlenek. A jobberek csoportosan, velük tudnak "elbánni".
Céljuk, hogy minél több magyar legyen nekik kiszolgáltatott, fizikailag gyenge, tehetetlen."
eszegfu
Nekem először is ettől a dr Bencze Izabellától fordult fel a gyomrom! Általában a nők, az anyák empatiájuknak köszönhetően inkább próbálják "elegyengetni" az ellentéteket, nem pedig szitani. Ahhoz meg végképpen vaknak kell lennie, vagy agyhalottnak, ha nem látja mi is történik ebben az országban! Szégyen, hogy a CÖF honlapján még mindig, a mai napig is, Trianonnal, meg a Gyurcsány-kormánnyal foglalkozik, majd leirja a Fidesz "mennybemenetelét"! (Hozzáteszem, hogy jogi végzettsége van.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.