Embertelen rendőri túlkapásról számolt be egy szegedi lakos, aki minden nap fut a közeli ártér melletti töltésen, ahol nap mint nap szemtanúja a menekültek érkezésének. A megdöbbentő eset kapcsán levélben fordult a Vöröskereszthez, valamint a szegedi polgármesterhez, Botka Lászlóhoz, hogy valamit tegyenek a menekültek védelme és ellátása érdekében. A levélíró szerint a civil összefogáson a sor.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Kedves mindenkinek!!!
Ahogy ígértem voltam tegnap Szegeden délelőtt 11 órától- délután 16. ig mászkáltam a városban, igaz kocsival, de meg kell mondjam egyetlen ,,menekültet,, se láttam, még olyat se aki kicsit hasonlított volna egy ,,menekültre,, pedig minden pláza parkolóban voltam , a pályaudvaron, a busz pályaudvaron...
Akikkel beszélgettem jó ismerősök, (több éves) nem tudtak semmi olyat mondani amik szerepeltek a híradásokban, volt egy kisebb csapat akik segítették a menekülteket élelemmel, ivóvízzel, takaróval, természetesen nagyon jól tették, de a ,,hivatalos szervek bealudtak kissé,, legalábbis az ott lakók szerint, de mentségükre mondva 1-2 nap múlva már tudták a dolgukat...
Hát ennyit tudtam meg...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
36
Nem a rendőröknek kellene intézkedniük, hanem a határőrségnek, amit voltak szívesek feloszlatni, beleolvasztani a rendőrségbe. Ezzel kiszolgáltatottá téve az országot. Én nem tartom túlzott fellépésnek azt ha egy rendőrautó megülömböztető hang és fény jelzéssel, gyorsan halad. Egyébként, ha ez a történet igaz, akkor kiviláglik az, hogy a rendőröknek már tökéletesen elegük van, abból a feladatból, ami nem is az ő dolguk lenne. Ha ez így van, akkor az nagy baj, mert kontrolálatlanul jönnek és tartózkodnak, ki tudja kik és milyen számban, Magyarország területén.
Anna Mária
@36: Nana.
Mindenkinek rendesen kell végeznie a munkáját, akár elege van belőle, akár nincs.
Fel lehet mondani, ha valami nem tetszik.
De a hatalommal visszaélni szigorúan tilos.
Dr. Felipe
Aztán tényleg mi van akkor ha az egyik menekültet halálra gázolják, a többiek meg kikapják az autóból az ízeltlábú rendőröket és ott helyben meglincselik őket.
Gondolom a menekültek lesznek a hibásak.
Mézike
@papa.49: Ahogy az várható volt a sajtó felfújtat csinált ebből is. Igaz a kormány tolta a sajtó szekerét...
36
@Dr. Felipe: Örülni fogsz te még annak hamarosan, ha a hívásodra, rohanva érkeznek a rendőrök.
Dr. Felipe
@36: Jaja, csak normálisak jöjjenek, ne ilyen primitívek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.