A Jobbik a Legfőbb Ügyészséghez fordul Tiffán Zsolt fideszes országgyűlési képviselő egyik Facebook-bejegyzése miatt, mivel szerintük a politikusnak információi lehetnek korrupciógyanús ügyekről, de szerintük a képviselő nem tett feljelentést.

Szilágyi György, a Jobbik képviselője szombati, MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, Tiffán Zsolt a közösségi portálon azt írta: "amúgy tudjuk, kik osztják az észt a megyében közülünk. Összesen két emberről van szó. Pedig nem egy pártban vannak, mégis ők osztják le a lóvét. Ha kell, a sajátjaikra törnek, csak azért, hogy mások semmit se tehessenek. Viktor! Vedd már észre! Ezek maffiózók!"

A jobbikos politikus ezzel kapcsolatban azt írta, Tiffán Zsolt a beidézett bejegyzése alapján nagy valószínűséggel tudomással bír olyan bűncselekményekről, amelyekkel kapcsolatban mint hivatalos személyt feljelentési kötelezettség terhel, ennek elmulasztása bűncselekmény.

Mivel nem tudnak arról, hogy ezt Tiffán Zsolt megtette volna, kezdeményezték a legfőbb ügyésznél a felmerült cselekmények feltárását, valamint a fideszes országgyűlési képviselő felelősségének megvizsgálását is – olvasható a közleményben.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ócska műbalhé a jobbik lépése. Polt Pot semmit nem fog tenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@m.macskosz: @Knapp75: Hát ebben nem értünk egyet, de az biztos hogy a mai rendszer a lehető legrosszabb, gondolom ebben megegyezhetünk...Így soha nem fogja a parlament képviselni a ,,dolgozó emberek,, érdekeit, itt nem csak a kétkezi munkásokra értem a ,,dolgozó ember-t,,...
m.macskosz
@papa.49: Én tökéletesen értelek és egyet is értek Veled, de sajnos tapasztalatból tudom, hogy aki felkerül egy szintre, rohadt gyorsan elfelejti, honnan jött...:(
papa.49
@m.macskosz: Ezért kellene jobban ,,válogatni a kínálatból,, én személy szerint a listáról EGYETLEN KÉPVISELŐT NEM ENGEDNÉK A PARLAMENTBE!!!
papa.49
@m.macskosz: Még az előzőhöz hogy minden képviselő, visszahívható kellene hogy legyen, egyből jobban vigyázna a posztjára...
m.macskosz
@papa.49: Beeeeeeeeeezony! Ha pedig a politikus uraknak nem lenne mentelmi joguk,
talán kevésbé lennének pofátlanok!
Toby
- Don ! Panaszom van a maffiára !
- Elintézzük fiam, te csak maradj nyugton, ismered az omertát !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.