Az egész világon milliók ünneplik, hogy végre Amerika minden egyes államában legális lett a melegek házasodása. Ennek örömére rengetegen szivárványszínbe öltöztették profilképüket Facebookon, ezt maga az alapító Mark Zuckerberg is megtette. Ám egy valakit egészen biztosan nem ragadott magával a mozgalom.

Az illető pedig nem más, mint Kocsis Máté, akiről nem is olyan régen Ungár Klára azt mondta, hogy meleg. A nős-gyerekes Kocsis kiakadt ezen és azt reagálta rá: "nem vagyok buzeráns", később pedig ezt családi fotóval is demonstrálta. A mostani történelmi jelentőségű esemény apropóján pedig úgy valószínűleg úgy gondolhatta, azzal küld hatalmas fricskát a melegeknek, ha nem a szivárvány, hanem a magyar zászló színeibe öltözteti Facebook-profilképét.
Kocsis "nem vagyok buzeráns" Máté ismét megmutatta, hogy "nem buzeráns"Forrás: facebook.com/kocsismate

Egyébként a kommentelők – akik közül többeknek szivárványos volt a profilképe – nem fogadták osztatlan lelkesedéssel a Fidesz polgármesterének ötletét. Volt, aki gratulált és "karakánnak" nevezte, de mások ilyeneket írtak:

- Jelezném, hogy minél jobban hárítod, annál gyanúsabb vagy.

- Ez a rejtőzködő melegek szín kódja?

- Lehet itt erőlködni, de a gyűlölet akkor is gyűlölet marad, ha nemzeti színű szalaggal kötözzük be. Szégyellje magát, ennél kevésbé keresztény dolgot elképzelni sem tudok.

- Gratulálok polgármester úr, úgy látszik, semmi meglepő dolog nem ér ma este, ennyit fog fel..abból, amit a világ civilizáltabb fele úgy hív : JOGEGYENLŐSÉG. Pártelnökére én még emlékszem, amikor ő is értette ezt. Remélem, a homoszexuálisok adóit és állampolgári kötelességeit se fogadja el.

- "Nincs humora, de legalább igyekszik." 

Frissítés: Kovács Zoltán kormányszóvivő is piros-fehér-zöld színre változtatta facebookos profilképét.

Frissítés 2: Nemcsak sok kommentelőknél, de a DK-nál kicsapta a biztosítékot Kocsis új profilképe, akik szerint ez  "alpári, elfogadhatatlan", illetve "gyűlöletkeltő és kirekesztő". Arra is felhívták a fideszes polgármester figyelmét, hogy politikusként azért kapja a fizetését, hogy

minket, magyar embereket képviseljen, akik barnák vagyunk, vagy szőkék, alacsonyak vagyunk, vagy magasak, van közöttünk heteroszexuális, vagy homoszexuális. Így a sokszínűségünkben vagyunk egyformák: magyarok vagyunk, emberek vagyunk.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
lehet hogy buzinak nem buzi,de hogy egy köcsög annyi bizonyos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Toby: Nem fog, magával viszi a sírba...
Senara
Bizonyítgatási "kényszerrel " :-) pont az ellenkezőjét éri el . Klára "asszonyt" beperelte már ?
mate03
@Horizont: ! Az ilyen (ilos)félékre,kár a betűt koptatni! Ezek titokban legelni járnak!
Toby
@papa.49: Hát persze, ha megszólalna, előbb kerülne sírba !
Toby
Kovács- szivárványos zoltán olyan meleg, hogy baráti körben csak rezsónak hívják !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.