Már a gázt és a villanyt is kikötötték az MSZP üresen kongó budapesti, Jókai utcai székházából – tudta meg a Bors

A lap szerint egyetlen ember, a portás üldögél az épületben. Az ő feladata a Jászai Mari térnél lévő Képviselői Irodaházba küldi az érdeklődő választópolgárokat, ugyanis az ottani frakcióirodákban dolgozik az MSZP országos vezetése.

A székházat egymilliárd-százmillió forintos jelzáloghitel terheli, amit még 2007- ben vettek fel svájci frank-alapon. 

A Bors úgy tudja, sok ingóságra már kiterjesztették a jelzálogot, noha elég sok bútort el is vittek. Hiába hagyták azonban üresen a lassan amortizálódó ingatlant, a törlesztőrészleteket ugyanúgy fizeti az MSZP.

Jelenleg egymilliárd-háromszázmillió forintért árulják a szocialisták a Jókai utcai székházat, ám nem igazán találnak vevőt az épületre. A Magyar Állami Operaház például mindössze 600 milliót kínált.

Frissítés: Az MSZP szerkesztőségünkhöz eljuttatott reakciójában arról tájékoztatott, hogy nem kapcsolták ki a közműveket az épületben. Sőt: az MSZP vezető testületei, így az Országos Elnöksége és Választmánya, valamint a párt platformjai és tagozatai rendszeresen üléseznek az MSZP Jókai utcai székházában, de sajtótájékoztatóknak és egyéb politikai rendezvényeinknek (például szakpolitikai fórumok vagy konferenciák) is heti rendszerességgel ad otthont a ház.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Freewolf: 08:41 Isten őrizz, hogy védjem az mszp-t, de őszintén kérdezem, mi ebben a mutyi?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tibor43
Remélhetőleg a portást csak ki tudják fizetni...
kukac50
Mi ebben a hír? Sok vidéki embernél is kikapcsolták már a villanyt,mert nem tudtak fizetni.
36
Szép nagy épület. Az MSZP befogadhatna oda menekülteket. Úgyis toleránsak. Tóbiás, Mesterházy, Botka, meg Újhelyi vigyázhatna rájuk.
Freewolf
@36: Talán a DK is beszállna, Vadai és Gyurcsány! Szanyi kapitánynak lehetne új barátnője, valami helyes kis zulu menyecske! Mécs és bandája is mehetne szimpatizálni és vinnék haza az eltérő kultúrát magukkal!
verőce21
Logikus cselekedet volt részükről ez a milliárdos CHF hitelfelvétel? Amikor Fletó már 2005-ben megírta a CHF hitelről. hogy ellehetetleníti a hitelfelvevőt. Mert tudta, hogy a CHF mint menekülő valuta rendkívüli mértékben szokott drágulni a HUF-hoz képest.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.