El akarja adni média-portfólióját a Magyar Telekom, állítólag a napokban postázta az erről szóló pályázati felhívást a potenciális vevőknek – értesült a Világgazdaság.

A lap úgy tudja, a címzettek száma meghaladja a tízet. Ugyanakkor az csak az ajánlattétel során fog kiderülni, hogy csak az Origón ad-e túl a Telekom vagy az azt működtető cégen is, az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt.-n. Utóbbival nemcsak az Origót kapná meg az új tulaj, hanem a Life.hu, Videa.hu oldalak mellett az ingyenes internetes levelezőrendszer szolgáltatást, a freemailt, valamint a televíziós szolgáltatásokat, hiszen az Origo működteti a fentieken túl a LifeNetwork és az OzoneNetwork csatornákat.

Az újság szerint a potenciális vevők között van az Index.hu tulajdonosa, a Közép-európai Média és Kiadó Zrt. (CEMP), a UPC, a Napi Gazdaság, illetve a miniszterelnök tanácsadójához, Habony Árpádhoz is köthető Modern Media Group Befektetési és Vagyonkezelő (MMG) Zrt. is. De azt is elképzelhetőnek tartják, hogy a Magyar Nemzet, a Hír Tv, a Lánchíd Rádió mellett az Origóval bővítené portfólióját Simicska Lajos.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Vélhetően a ,,nem tanácsadóé,, lesz, bár már mostanában nem is sokat ér...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Ki a fene az a Habony? Ha a Vitya sem ismeri én honnan a fenéből ismerném?
papa.49
Gondoljátok csak tovább lehet hogy a cél az hogy úgy mint a tévénél előtérbe helyezik az origót, mint hírportált, és kötelező lesz olvasni, ezektől minden ilyesmi kitelik...
nezelodo
@papa.49: Amióta a reggeli ébresztőnek beállított tv csatornám helyett a királyi tv ébresztett, nem kételkedem a jószándékukban.
Senara
A fórum már megszűnt , szerintem a cikkek kommentálásai is megfog . Ami még rosszabb lehet náluk lesz a regisztrációs email cím is !
Senara
@Senara: Ami még rosszabb ,... ha marad ... náluk lesz a regisztrációs email cím is !
mate03
@Senara:! Tudod én már leszarom ,hogy kell vagy nem kell email cím! Akkor is leírom amit gondolok,ezekről a mocskokról!Mást nem tudnak velem csinálni,csak megvonni a nyugdíjamat! Azt meg még ők sem merik megcsinálni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.