A magyar közélet aktualitásai mindig is remek humorforrásként szolgáltak, a kormány bevándorló-ellenessége pedig különösen megihlette a magyar népet. Ezt a hullámot lovagolja meg a Comedy Central is a legújabb humorestjét reklámozó videóban. Többek közt South Parkból és Family Guyból összevágott jelenetekkel figurázzák ki a nemzeti konzultáció üzeneteinek demagógiáját.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
József Zetz, alias kitiltott Juszuf! És miért csak ott zavar?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Aki Én: Mert ott nincs munkahelye. :)
Knapp75
József Zetz mentségére szóljon, hogy semmit nem értett meg a cikkből!
Nem a South Park amerikai készítői poénkodtak ezzel, hanem a Comedy Central magyar szerkesztői vágtak össze szerintük ide illő jeleneteket a South Park, a Family Guy, az Archer és a Brickleberry című sorozatokból.
Konkrétan a South Park rész (08x06 A jövő jövevényei, indavideo.hu/video/South_Park_-_A_Jovo_Jovevenyei) arról szól, hogy a jövőből érkező leszármazottjaink jönnek vissza a jelenbe, a túlnépesedés elől menekülve és ezzel "elveszik a munkát". (a most megkeresett pénzt le is akarják kötni, hogy a jövőben megéljenek belőle)
Szerencsére a városka lakói "kimatekozzák", hogy a jövőbeni túlnépesedést úgy lehet elkerülni, ha... De ez már spoiler. :)

Mindenesetre pont a South Park az a sorozat, amely rengeteg társadalmi problémát érint, csak azokat olyan harsányan fogalmazza meg, hogy a fiatalabb generációk ingerküszöbét is elérje.
eszegfu
@Knapp75: József Zetz mentségére, őt idézve: "primitiv".
Aki Én
@Knapp75: 23:59 Juszuf mentségére semmi nem szolgál, mert egy ostoba gyökér!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.