Az MFB csoporthoz tartozó Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt. kifizette a Budapest Bank Zrt. 100 százalékos üzletrészének ellenértékét, 700 millió dollárt a General Electric Capital Group számára; ezzel állami kézbe került a Budapest Bank teljes eszközállománya és érdekeltségei, például a Budapest Alapkezelő Zrt., a Budapest Autófinanszírozási Zrt., a Budapest Lízing Zrt. és a Budapest Flotta Zrt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
700 millió dollár...szorozzuk meg 278 forintal, az 194600000000 forint. Csak nem hitelből? Vagy ha rendelkeztünk ekkora összeggel, akkor miért is élünk úgy ahogy?
Yoda69
Es ez most miert is jo nekunk? Inkabb a korhazakat ujitanak fel ennyi penzbol.
szaboria1
Akkor most már az autósokat is meg menthetik.
agnes200
Jajj, és majd nem szólnak bele a működésébe. Persze. Akkor minek vesz az állam kereskedelmi bankot? Amit majd az MNB felügyel, teljes pártatlansággal és elfogulatlanul. Lefogadom, innen lesznek mondjuk a paksi fideszes beszállítók hitellel ellátva, vagy más haverok. Aztán a bank meg bedőlhet a rossz hiteleivel, ők majd csak mosolyogva vállat vonnak: nem számít, az állam, mint tulajdonos majd feltőkésíti a bankot közpénzből.

Nem terveznek változtatást a vezetésben: persze, várnak egy kicsit. Később már nem lesz nagy hír.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.