Elsősorban az egészségügy fejlesztésére fordítanák a 2024-es olimpiából származó többletbevételeket, ha végül Budapesten rendeznék meg a sporteseményt abban az évben – derül ki abból a határozati javaslatból, amelyet a Fidesz és a KDNP frakcióvezetője nyújtott be az Országgyűlésnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
@Horizont: Az eü-re nem fognak adni . Szándékos a züllesztés ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
A 2024. évi olimpia "nyeresége" már nem optimizmus, hanem felelőtlenség, hozzá nem értés! Olyan pénzt akarnak elkölteni a létesitményekre, ami nincs is meg, miből épitik akkor?! 2 angol kutató szerint az olimpia a "legkockázatosabb projekt, amit egy ország kitalálhat magának". Ezeket tudva még a nyereségben biznak, sőt már el is osztják?! Valóban a mai dolgainkat kellene megoldani... nem sorolom, mert mindenki tudja. Azt is hozzáteszem: lehet, hogy pályáznak az olimpiára, és ne adja az ég, megkapjuk, akkor ezzel esetleg egy következő kormányt ver hatalmas adósságba. Harrach könnyen javasolja hiszen 2024-re már közel lesz a 80-hoz...neki ez már nem fog fájni.
Nyuszicsibe
2024 után ?? Még jó,hogy szóltak,mert nem szeretem a kapkodást... :-/
Hellcat
Mire felépül belerokkan az ország te...egyébként is alig áll a lábán az egészségügy...9 év múlva csak rosszabb lesz.
simmering73
Végre egyszer nem hazudnak. Mivel idehaza minden sportesemény deficites, világos, hogy egy esetleges olimpia is ráfizetés lenne. (Ha másképp nem, lenyúlnák a pénzt.) Ergo, 2024-ben semmit se adnának az egészségügynek, mert nem lenne miből.
Senara
Hatalmas mellébeszélés ..."egészségügy fejlesztésére fordítanák a 2024-es olimpiából származó többletbevételeket, ha végül Budapesten rendeznék meg" Türelem várólistások 2024 re minden megoldódik , ha meg nem akkor minden marad ahogy van , de örvendezzetek mert addigra 1000 stadion országa leszünk
papa.49
FIÚKKKKKKK!!!
Ti rosszul vagytok összerakva, ne a várható BEVÉTELT költsétek, hanem melyikőtök mennyit ad az összelopott vagyonából a MEGRENDEZÉSRE, bár tudom a választ SEMENNYIT!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.