Rogán Antal (Fidesz) és Harrach Péter (KDNP) a nevükre vettek egy országgyűlési határozati indítványt, amelyen valószínűleg még sokáig fogunk hüledezni, mégpedig azért, mert a címben olvasható állítás is szerepel benne.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Elvtársak!

Ha még igaz is lenne amit mondanak, persze tudjuk hogy ordas hazugság. Az még 9 év elvtársak mire kezdődne az olimpia. Addig még mennyi magyar fog meghalni a lepusztult magyar kórházakban, 2024 re már személyzet sem lesz bennük. Na akkor lesz vége a magyarságnak mikor tonyó fogja a szervátültetéseket végezni mert nem lesz más.

Maargit, nóóómális!!. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Addigra már a fél ország bele is halhat.
silber13
Ez a két ürge maga a szellemi Csuzima!
Toby
Nem kell ahhoz olimpia, mindössze csak kevesebbet kellene lopni, osztogatni, kótyvetyélni, elmebeteg stadionberuházásokra szórni a közpénzt, ja és nem kell 50 államtitkár, mert 100 darab helyettes herevere és nem kell 1 milliárdért orbánc-reklámokra költeni, lézer keressen olcsóbb vadászatokat és könnyű vérű, "szolgálati használatos" szukákat !
Máris működne az egészségügy !
Sziszifusz
Most már elég legyen az egészségügy állapota miatti lázadozásból ! Minden rendben van. Kilenc év múlva lesz rá pénz. ( Az esetlegesen megrendezendő, bizonytalan hasznot hozó, Olimpiából.)
Nyugalom. Addig hulljon a férgese.
Levendula
Talán a sportolók beállnak ágytálazni a magyar kórházakban?
eugen4402
Ez természetes. Már megtanultuk, hogy a negatív növekedés is növekedés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.