Tízmilliárd forintból 2140 nővérszálló-férőhely újulhat meg a következő öt évben, valamint további 360 új szálláshelyet is létesítenének – közölte a Népszava.

Előzetes felmérést végeztek a központhoz tartozó több mint 100 egészségügyi intézményben – írta a lap az Állami Egészségügyi Ellátási Központra (ÁEEK) hivatkozva.

Ennek alapján úgy látják, az Emberi Erőforrás Operatív Program uniós forrásaiból tízmilliárd forint szükséges 2020-ig, amiből 8,6 milliárdot a szállók felújítására, 1,4 milliárdot új szálló létesítésére fordítanának.

A lap szerint a fejlesztések Dél-Dunántúlon, Dél-Alföldön, Közép-Magyarországon és a Nyugat-Dunántúlon valósulnának meg.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@eszegfu: Ez is csak a fiúk ,,PÓTCSELEKVÉSE,, vagy csupán célzott mutyi valamelyik ,,csókosnak,,!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Anna Mária: 9:25 Én is azt látom, amit leirtál! Tudom, hogy egy ország kormányzását nem lehet összehasonlitani egy család "irányitásával", mégis azt gondolom igenis családi mintát kell venni alapul, az egyszerü logika szerint is, mégha az ország több "léptékkel" is nagyobb. Telik erre, vagy arra a megszerzett havi bevételből, vagy sem...ha igen, akkor melyik a fontosabb? Akár "gyermeteg" is lehetek ilyen gondolatokkal...de azért reménykedek...hátha, 1x valaki, vagy valakik képesek valóban az ország javára forditani tudásukat és nemcsak elvileg.
eszegfu
@mate03: 10:42 Kedves Barátom! Én Neked különösebb "könyörgés" nélkül is mondanék egy jó dolgot...ha lenne!
karma1
Annak idejen, az "atkosban" leteztek noverszallok: ha lehetett valamit rendkivul pejorativan meghatarozni, hat az a noverszallo volt, es a ferfiak csak "kurvatelepnek" , "fityulas bordelynak" hivtak, meg "szuzgarazsnak" a IX. ker.-ben, mivel a fiatal lanyoknak nem volt lehetosege fix partnerkapcsolatot kiepiteni maguknak, viszont eletkorukbol adodoan voltak szexualis igenyeik, amit a szallora felszoktetett fiuk elegitettek ki. Nem tudom, mikor szuntek meg ezek az intezmenyek, de nem lehettek tulzottan nepszeruek, mert a jelleguk inkabb hasonlitott a kaszarnyara, mint a szalloera.
Szegyellje magat az, aki a 21. szazadban ebben latja egy szakma megmenteset ma Magyarorszagon!
Hellcat
Építkezéseken a legtöbbet ellopni.
soljanka
Csatlakozom az előttem szólókhoz: szokás szerint egyszerű pénzszórás, összekötve a "család" bankszámlájának növelésével.
Amúgy teljesen ellentmond azzal, amit meg a másik oldalon szajkóznak: a család mindenek előtt.
Tehát a bejáró, távolabb lakó ápolók beköltözhetnek a nővérszállóba, aztán szabadnapon esetleg haza tudnak utazni.
A nővérszállóért meg persze fizetni kell. Mivel a fizu nem emelkedik, a költségek viszont nőnek: szálló+ hazautazás+ két háztartás.
Tény, hogy a pályakezdőknek segítség. El tudnak vegetálni pár évig. Félretenni nem fognak tudni, tehát épp csak a szokásos önfenntartó rabszolga életet élik.
Bercifiu
Zsomborkám! Ezt elkúrtátok kiscsikó korotokba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.