Veszteségesen üzemelt Gattyán György Il Bacio di Stile nevű luxusáruháza, így két év után bezárják július 31-én – tudatta a Docler-csoport közleménye. A veszteségesség okaként az Andrássy út megcsappant turistaforgalmát és a költséges üzemeltetést említették.

Az áruházban nagyjából százan dolgoztak, a cég pedig a csoportos létszámleépítésről tájékoztatta a munkaügyi hivatalt, és több tucatnyi dolgozót tovább foglalkoztatnak majd a Docler-csoport más cégei.

A beruházásra az elmúlt hét évben 18 milliárd forintot költött Gattyán. Hogy mi lesz a műemlékvédelmi oltalom alatt álló épület jövője, arról a többségi tulajdonos és az áruház ügyvezetése egyelőre nem döntött.

Az Il Bacio di Stile a bezárásig hátra lévő egy hónapban kiárusítja a készleteit, a luxustermékeket akár 80 százalékos leértékeléssel fogják árulni.

Az áruházat építtető és fenntartó Docler-csoport kommunikációs vezetője szerint nincs összefüggés a bezárás és a három héttel ezelőtti adóhatósági vizsgálat között.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
..." Az áruházat építtető és fenntartó Docler csoport kommunikációs vezetője szerint nincs összefüggés a bezárás és a három héttel ezelőtti adóhatósági vizsgálat között. "...

Áááááá,már hogy a francba lenne ??? :-)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
..." Az áruházat építtető és fenntartó Docler csoport kommunikációs vezetője szerint nincs összefüggés a bezárás és a három héttel ezelőtti adóhatósági vizsgálat között. "...

Áááááá,már hogy a francba lenne ??? :-)))
lópicigáspár
@volvós: Ugyan ne kekeckedj már! Azt mondták nincs, akkor nincs! Matolcsy, Mészáros és Tiborc is köszöni jól van! :-)
Fradigege
Nem járt Habony Árpika rendszeresen. Így az tönkre ment. Kár, hogy bezár. Roppantul hasznos áruház lehetett. Gucci táskákkal az élen. Szerintem Árpika miután egy Gucci retiküllel pózolt a Kossuth Lajos plázson, ez a termékre rendkívüli módon kontraproduktíven hatott.
Vizual
A csuda vigye, most akartam kicserélni a ruhatáramat.
F_Viktor
@szaboria1: Írod:
"Jó mosoda lett volna."

Gattyán nem a fityesz embere, ezért kellett elvinnie befektetéseit Luxemburgba, Amerikába.
Egyébként tényleg jó fej Gattyán.
Desischado
@szaboria1: Bocsi, téves lájk. F Viktornak van igaza. Mostanában sokat szekálják Gattyánt is, a személye szúrja a maffia banda szemét! És szerintem is van összefüggés a nav vegzálása és a bezárás között. Gattyán jobban teszi, ha inkább kint fektet be, mert a banda nem hagy neki békét úgyse!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.