A Délmagyar.hu lefotózott olyan szerb rendőröket, akik az illegális határátkelő felé terelik a busszal érkező menekülteket.

A lap újságírói a szerbiai Magyarkanizsán várakoztak a Belgrádból érkező buszra, mert arra számítottak, hogy oda érkezik majd a menekültekkel teli járat. Ám a jármű meg sem állt a főtéri megállónál.

A busz három kilométerre ment el a településtől, majd megállt, leszálltak róla a rendőrök, akik közül egy a forgalmat lassította, a többiek pedig elmutogatták, merre kell menniük.

A lap munkatársainak a menekültek azt nyilatkozták, hogy a szerb rendőrök annyit mondtak, sétáljanak a folyó mentén, és akkor eljutnak oda, ahová indultak. A fotót itt tudja megnézni!

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
Már évek óta ezt csinálják, csak eddig nem volt ekkora dömping.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aborisz
@Dr. Felipe: nácizik már a köcsög fasiszta!
Dr. Felipe
@aborisz: Szar lehet neked fotelnáci parancsra bérrettegni de hát most ez a központi parancs.
aborisz
@Dr. Felipe: nézd ez egy meddő vita . maradjunk annyiban vannak gané emberek minden területen!
Dr. Felipe
@aborisz: Te még biztos nem hallottál külföldi kamionosokat saját zsebre bírságoló rendőrökről, meg prostiktól védelmi pénzeket beszedő rendőrökről sem. Buta ember az aki azt hiszi hogy csak Szerbiában vannak korrupt rendőrök.
mate03
@Dr. Felipe: A korrupciótól bűzlik az egész ország!
Aki Én
Ezek a fotók mit bizonyítanak?
De mindettől függetlenül, azt senki nem gondolhatja, hogy nincsenek nyerészkedő rendőrök is. De ha a saját kormányunk által elsíbolt ezermilliárdoknak csak a felét erre költenénk, közelebb lennénk a megoldáshoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.