Miután az egyetlen terhelő vallomást a bíróság előtt visszavonták, az ügyészség is arra jutott, hogy a Hagyó Miklós elleni fő vádpont, a nokiás dobozos kenőpénz elfogadása nem áll meg - derült ki a BKV-per keddi tárgyalásán. Érdekesség, hogy az ügyben csak azután kezdett nyomozni az ügyészség, hogy már vádat emeltek a volt MSZP-s főpolgármester-helyettes ellen.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Toby: Ezek az ítéletek befolyásolják a szavazókat? Arra a 3,5-4 millióra gondolok akiket a fityesz hazugságai tartottak távol a szavazófülkéktől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nusika
@F_Viktor: Budainak több 100 millióba kerültek a hazug feljelentései!!! ...és mi lett a vége a hazugságoknak? Nagyobb pozicióba került és a pénz...eluszott...az egészségügy ...nincs pénz semmire, csak 1-2 személy álmainak!
F_Viktor
@nusika: A jobbik ilyenkor nem akaródzik feljelentgetni?
papa.49
Nem kellene esetleg az állattitkárt, a hamis tanút felelősségre vonni FIÚK???
wagabund
most akkor mi lesz a kellemesen rágható gumicsonjával a legendákra áhítozó néppel?
Már ezt is elveszik?
Ja, tudom, most van készülőben az altus gumicsont...meg a kerítés...meg az olimpia.

baj van valahol a gépezetben...egy szocialista nem lopott bizonyíthatóan?

-államtitkár úr! mit csinálsz? nem vagy képes egy egyszerű, a népet örömmel töltő pert végigvinni?
-trócsányi hol van? külföldön? ha hazajön, azonnal jelentkezzen be, de elfogadható magyarázat nélkül be se jöjjön a szobámba...
-nokiásdoboznak pedig lennie kell! ebben nem ismerek tréfát! szerezzetek egy újat...akárhonnan..

most távozz... felzaklatott az ügy..
zöldszem
@F_Viktor: tegnap, 22:34
A Jobbik, egy fekély a Fidesz s..eggén. Látszólag úgy tesz, mintha ellenzéki párt lenne, de nem az! A Fidesz ovis csapata.
eugen4402
Ja, hogy nem is volt igaz a legenda? Kit érdekel? A célját elérte az Alkotó, a rendhagyót likvidálta, az MSZP nyakán jó szorosra húzta a hurkot, a választásokon kikiáltotta magát Örökös Győztesnek, és azóta napról napra jobban teljesít. Ja, hogy nem is volt igaz? Kit érdekel?...és így tovább...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.