Reggel írtuk meg, hogy lezárult az ügyészségi vizsgálat 7 szervezettel kapcsolatban, és hogy semmi terhelőt, csak adminisztratív hiányosságokat találtak. Ez viszont a kormány szerint nem jelenti, hogy a kormánynak ne lett volna korábban igaza, amikor sípolni kezdett bizonyos a civil szerveztek működése miatt. Csepreghy Nándor helyettes-államtitkár arról beszélt, hogy a mostani vizsgálat a norvég pénzeket felhasználó, és nem a norvég pénzek osztását felügyelő civilekről szólt, az Ökotárs (ahol korábban törvénytelen házkutatást tartott a rendőrség) például nem volt benne a mostani körben. Azt is mondta, hogy a most vizsgált szervezetek közül több is megszűnt, vagy a megszüntetésre tett javaslatot az ügyészség. Szerinte az, hogy ezek a szervezetek nem működnek megkérdőjelezi, hogy jogosan kaptak-e korábban a norvég alapos pénzekből.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Azért hasznos volt 50, talpig páncélba bújatott rendőrrel lerohanni az irodát !
Igaz - tetvek ?
Toby
Azért hasznos volt 50, talpig páncélba bújatott rendőrrel lerohanni az irodát !
Igaz - tetvek ?
justhpeter
Meglepne, ha lenne még valaki ebben az országban aki hisz Csepreghy elvtársnak.
nyanya001
A miniszterelnökséget vezető miniszter
végre szedje össze magát és tegyen eleget a kötelezettségének,
miszerint meg kell mondani kivel lébecolt 2 millióért
és ne az civil alapot vegzálja ez gerinctelen pondró !
papa.49
Ja hogy nekik ,,NEM TETSZIK A DÖNTÉS,, akkor vélhetően nem is jó, de ha a kezetek a hátatokból fog kiállni hogyan törlöd meg a vérző orrodat, cserpák???
hetöndöe
Most ez komoly eltársak?Az általatok fizetett és irányított ügyészség sem tudott fogást találni a megrágalmazottakon és erre betámadjátok a saját szervezeteteket?A takony nem szokott rászáradni a mocskos pofátokra hülye g..ik?
Tényleg nincs bőr az orcátokon buzi tetvek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.