2024-ben Orbán Viktor, tündérország isten kegyelméből ötödször is megválasztott királya elégedetten lépkedett le a Várban található palotája márványlépcsőjén a saját helikoptere felé. Rövid utazásra készült a valódi fővárosban található kis háza melletti nagy stadionban megrendezendő olimpiai megnyitóra. A felszállni készülő gép mellett külügyminisztere állt a szokott szolgai tartásában, nyelve előre kikészítve a szokásos üdvözlésre. Viktor szája sarkában kis mosoly bujkált az elégedettségtől. Nem véletlenül esett a választása egykor a kis tehetségtelen patkányra, tudta, annak alattomos sunyisága mindenképpen hasznára lesz a hatalom megszerzésében, és később a megtartásában.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Teccik a cikk. 2024-ben 70 évesen ott fogok könnyezni a vezér jobbján a megnyitón.
papa.49
@justhpeter: Biztos vagy ebben???Nem halsz esetleg addigra éhen, ebben az infláció mentes országban???Vannak kételyeim!!!
justhpeter
@papa.49: Nem halhatok éhen, mert jövőre is kapok 1,6% nyuggerpéz emelést, és így tovább 2024-ben is. Nekem már csak a postást és a halált kell várni, remélem a postás jön előbb. A postással közösen meg abban bízunk, hogy a remény hal meg utoljára.
papa.49
@justhpeter: Akárcsak nekem, azért vannak aggodalomra okot adó jelek, hogy előbb,utóbb a nyögdíj elmarad a infláció mögött mint a Trabant az űrhajótól...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.