Sikeresen zárult az Ökumenikus Segélyszervezet eddigi legnagyobb, 500 millió forint értékű, hátrányos helyzetű felnőtteket és gyermekeket segítő hazai fejlesztési programja.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
500 MILLIÓ!-és a többi hol van,mire elég az?-és tessék mondani a megújuló református egyházfőnek és csapatainak ettől kezdve mért nem éri meg háború elől menekült hátrányos helyzetű családokkal foglalkozni...mert segítő kezüket visszafogták...
-és mi lehet az oka ,hogy a babtik is berekesztették a lakhatási támogatásos projektjukat ? A szocmunkásaikat a hajlesz szállásokra nyomják be,miközbe a hajléktalanok szanaszét a bokor alatt ellátatlanul tengődnek...
-még lenne pár észrevétel...de kereszténynagyegyházfiaink mintha más vizeken evezgetnének-és vadászgatnának...JA HOGY KORDONT ÉPÍTENI ZARÁNDOKOLTAK SZÖGESDRÓTOST,HOGY MEGÓVHASSÁK TÖRTÉNELMI ÉRTÉKEIKET...a Magyarok Istene áldja meg őket néppártostul!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.