Rékasi Károly súlyos motoros balesetet szenvedett tegnap, aminek következtében jelenleg is az intenzív osztályon ápolják. "Amíg nem derülnek ki a vizsgálatok eredményei, addig a család mindenki türelmét kéri" – magyarázta a Blikknek a Barátok Közt sajtósa, hogy miért nem adhat felvilágosítást a színész állapotáról.

Az újságnak ugyanakkor a balesetben érintett autó sofőrje nyilatkozott:

Éppen be akartam fordulni balra a Háros utcáról a Gyöngyszem utcába, kitettem az irányjelzőt, de a mögöttem haladó motoros ezt valószínűleg nem figyelte. Már kanyarodtam, amikor úgy döntött, hogy megelőz, de belém hajtott

- mondta és azt is hozzátette, hogy a kocsija is nagyon összetört, trélerrel kellett elszállíttatnia.

A Blikk azóta úgy tudja, Rékasit megműtötték törött combcsontja miatt, koponyasérülése nincs. Állítólag bár nincsen magánál, a külvilágra reagál.

A BorsOnline pedig arról értesült, nemcsak jelenlegi szerelme, Pikali Gerda van mellette a kórházban, hanem volt felesége, Détár Enikő is meglátogatta.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
@nyanya001: Nem kritikaként , de nézd meg a képet a kocsi keresztben áll az úton .static.origos.hu/s/img/i/1506/20150630rekasi-baleset.jpg?w=644&h=429 bal első ajtóig összetörve hátsókerék defektes . Mekkora erő kellett ehhez ? Reméljük felépül .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
@Főlökött: Itt egy másik kép 194.33.69.87/image/article/main/.660x1200/112068.jpg?lavid=667511 alsó jelölés valószínű az ütközés helye 0.8 méterre a másik járdától és másik mérés 2, 8 méter .ahova ütközés után került a kocsi .
papa.49
@Senara: Pontosan itt van a kutya elhantolva, ha az autó mögött haladt, és az elkezdett balra kanyarodni, akkor ő már csak JOBBRÓL ELŐZHETTE VOLNA MEG, tehát ha gyorsan ment ha nem ő a hunyó...
Nem azért a 20 fillérért de hányan nincsenek tisztába evvel???
papa.49
A helyszínt én is ismerem a Háros utca nem egy sztráda, és a képekből ítélve fölfelé ment, tehát csak a kocsi mögött kellett haladnia...
Senara
@papa.49: Majd az okosok kiszámolják mekkora volt az ütközés ereje , abból sok mindenre következtethetnek .
papa.49
@Senara: Az autót látva és annak tudatában hogy az ajtóba be van építve az oldalsó ütközés elleni védőcső, az az erőhatás nem lehet kicsi...
Főlökött
@Senara: Elfogultságmentesen és hibáztatásmentesen próbáltalak tájékoztatni arról, hogy van egy másik út is, másik probléma is napirenden! Nem volt véletlen, hogy említettem a tanúkat és a helyszínelést sem. Erre szakosodott szakértők véleménye lesz a mérvadó az eljárásban, azért is említettem számodra, hogy ezen eset se nem egyértelmű, se nem egyszerű megítélésű.
Lehet itt 'nyelezést' említeni - ment mint a meszes, de korán sem biztos, hogy Ő lesz majd a hunyó. Erre próbáltam finoman és nőiesen rávilágítani :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.