Sok a rendõr, de a menekültek már kijárhatnak a debreceni táborból. A látszólagos nyugalom ellenére forrnak az indulatok: Debrecen bezáratná a helyi befogadóállomást, és baljós üzenetet küldtek az ultrák is a hétfõi zendülés után. Újra nyitott a debreceni menekülttábor, lakói úgy sétálnak a környéken, mintha mi sem történt volna, kijárnak kávézni az állomáshoz közeli presszóba - tudta meg az Origo egy, a Sámsoni úton dolgozó férfitól. Fokozott jelenlét A hétfői zendülésre már csak a megerősített rendőri jelenlét utal: a befogadóállomás környékén "négyes csoportokban sétálnak az egyenruhások a kerékpárúton, tízpercenként feltűnik egy újabb járőrautó, egy pedig közvetlenül a tábor bejáratánál parkol - számolt be a keddi helyzetről debreceni forrásunk. Vitából tömegverekedés A kép szinte idilli ahhoz képest, hogy hétfőn még közel kétszáz táborlakó tombolt ugyanitt. Mint az Origo is beszámolt róla, "hétfő délután kisebb lázadás robbant ki a Sámsoni úton,...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Commneter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Tudjuk, 2006-ba is ti léptetek fel gyújtogatással, kockakövekkel ...
Commneter
... és a menekülési-kényszer miatti felelősségvállalásban, most hol van Amerika?!:O
A Világ csendőre csak kerget?
Na ne!:
Commneter
Szedje csak a gyümölcseit is!
Bőven van termés.
verum
"...ha a kormány nem lép fel a randalírozó migránsok ellen, akkor a társadalom teszi meg, és annak beláthatatlan következményei lesznek."
Kiengedik a láncos kutyákat? Ők nem a teljes társadalom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.