Újabb három hónappal hosszabbította meg a TEK a budai Cinege utca lezárását. Az ok: a területen továbbra is védett személy lakik, aki nem más, mint Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor – írta meg az Origo.

Ez a gyakorlatban az alábbiakkal jár:

(...) a rendőrség a szükséges mértékig és időtartamig az érintett útvonalat, közterületet a forgalom elől elzárhatja, a forgalmat korlátozhatja, az érintett területet lezárhatja, és megakadályozhatja, hogy oda bárki belépjen vagy onnan távozzék, valamint az ott tartózkodókat távozásra kötelezheti.

A helyzetet azt teszi izgalmassá, hogy áprilisban a rendőrség megtiltotta az Együtt politikusának, Juhász Péternek, hogy a kormányfő háza előtt tüntessen. Ám később ezt a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság érvénytelenítette és arra kötelezte a rendőrséget, hogy fizessék ki a politikus eljárási költségeit. Juhász azóta meg is kapta a tízezer forintot.

108 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
@szandokan: bocs, véletlenül nyomtam le a tetszik gombot a válasz helyett. Tehát a válaszom: a beszari miniszterelnököt védik ilyen módon. A nem beszarinak a háza elé oda lehet menni, megfenyegetni őt és családját, golyóálló mellénnyel kimenekíteni a gyermekeit. A nem beszari miniszterelnök minden nap járt futni a Margitszigetre, biztosítás nélkül. A kormányváltás óta ez az egyetlen miniszterelnök, akit ilyen módon védenek, hogy még az utcáját is le kell zárni. Természetesen, az öt főméltóságnak jár a védelem, de egyiknek sem kell/kellett ilyen módon. Gratula a miniszterelnöködhöz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@eugen4402: 8:37 Na jól van... finoman szólva, akkor én simán egy "madár" vagyok...talán tollas a hátam is...foghatnám a melegre...de egyszerüen hülye vagyok. Ez ellen meg nincs gyógyszer!:)))
papa.49
Az ügy szempontjából ez a polémia teljesen mindegy de az BIZTOS HOGY A HAZUGOVICS FOSIK A SAJÁT NÉPÉTŐL, AMELYIKET Ő ANNYIRA SZERET, HOGY TÖNKRETESZI AZ ORSZÁGOT A GAZDASÁGOT!!!
Ez azért furcsa legalábbis nekem vajon a német kancellár asszonyt miért nem izolálják el ennyire a népétől, mert NEM FÉL, az a hazugovicsunk meg betegeden retteg a köznéptől!!!
eugen4402
@eszegfu: Eszedbe se jusson magadat ostorozni az utcanév-dilemma miatt, inkább énekeljük el együtt a "Nád a házam teteje-teteje, rászállott a czinege lajos"- kezdetű népi hagyományőrző dalocskát...:-)
eszegfu
@eugen4402: 8:30 Látod, ezért már érdemes volt felkelni! Jót nevettem!:)))
kukac50
Orbán a legbeszaribb miniszter elnök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.