A szülők is állást foglaltak a Budai Nagy Antal Gimnázium körüli botrányban. Közleményben írták meg: egyöntetűen a korábbi igazgatót, Kissné Prim Beátát kívánják az intézmény élén látni Manolovitsné Erdőközi Orsolya helyett – írta a NOL.

Budafok-Tétény életében ilyenre példa még nem volt. A kerület értékrendjéhez tartozik, hogy az intézményvezetéssel megbízott személyek a véleményező többség támogatását bírják. Olyanra még nem volt precedens, hogy egybehangzó támogatottság ellenére közel 1500 főt kitevő tanár, diák és szülő akaratával ellentétes döntés szülessen

- fejtették ki a szülők, akik nyílt levélben a 22. kerület polgármesteréhez, a fideszes Karsay Ferenchez fordultak, hogy térítse jobb belátásra az Emmit. Az érintettek amiatt is aggódnak, hogy ha nem a régi igazgató marad az intézmény élén, akkor többen felállnak a tanári karból, ami elindíthat egy fluktuációt az iskolában, ami a minőség rovására mehet. Ha a polgármester nem lesz hajlandó segíteni, akkor további lépéseket tesznek.

Mint ismert, a sokak által elutasított igazgató-jelölt, Manolovitsné a jelenlegi köznevelési államtitkárral, Czunyiné dr. Bertalan Judittal járt egy egyetemre és igen jó viszonyt ápolnak azóta is.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Még a felvetés is egy nagyon szép és hamisítatlan diktatórikus elem.
Csak így tovább, és nyitok egy kötél nagykert...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Ez elég erős. Én egy országban születtem a felcsúti zsírmoréval. Ha ő felmegy a várba, akkor beköltözhetek a Nándorfehérvári terembe végre? Vagy a nevemre írhatnák a mészáros sertéstelepet és a bevétel elrakom zsebre. Vagy színház igazgató is lehetnék, nem értek hozzá, de nem mindegy?
justhpeter
Kitartást a szülőknek és a diákoknak.
Desischado
Kiváncsian várom, mi lesz az ügy vége. Sok sikert a szülőknek és kitartást! Ne hagyják magukat! czunyiné meg menjen a pokolba a bandájával meg a barátnőjével együtt!
human
Láttam már ilyet. Csak véleményezési joguk van. Tehát ez kevés. De ha kitartóan küzdenek és demonstrációra is hajlandóak, akkor sikerrel járhatnak.
mate03
@human:! Tavaly is volt ilyen ,valamelyik városban ! Ott végül is a diákok, és a szülők nyertek!Remélem, most sem lesz változás!
Lackó50
Próbálják magukhoz ragadni minden szinten a hatalmat. Ha a kormány bukik, akkor is minden jelentősebb intézmény az ő kezükben van. Így aztán úgy tartanak be az új kormánynak ahogy akarnak.
Remélem a szülők győznek. Bár az optimizmusomat kezdem elveszíteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.