A mai nappal kerültek ki Felcsútra – és természetesen az ország több más pontjára is – a Kétfarkú Kutya Párt ellenplakátjai. A Hír24 megnézte, hogy mit szólnak hozzá a helyiek. A kép finoman szólva is vegyes.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Az első riport-mami jó bemutatta, hogy miért lehet megvezetni über-baromságokkal a birkákat !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tényfeltáró
@Dr. Felipe: Azt fellövik a pi..ába őket.
ilos
@eszegfu: Ha te nem tartozol abba a többségbe, amelyik nem kér a menekültekből, akkor vihetsz haza egy párat. Légy példamutató, etess-itass néhányat! Aztán mesélj az élményeidről.
zöldszem
@ilos: ma, 18:25
Egyetlen országban sem a lakosság feladata, a bevándorlók eltartása. Sem @eszegfu:-nek, sem neked, sem nekem. Van olyan, hogy bevándorlási hivatal, az ő feladatuk megoldani a problémát. Érdekes, azok nem okoznak problémát akik fizetnek az állampolgárságért. Tudod, a magyar állam kap az EU-tol pénzt (nem is keveset), hogy kezelje a menekült ügyet. A kapott pénzt arra kellene fordítani, hogy megfelelő körülményeket teremtsenek.Többek között ne 1600 embert zsúfoljanak be a 800 férőhelyes táborba. Hidd el nem hazánk a végcéljuk. Nyomor, diktatúra ott is volt ahonnét jöttek.
ilos
@zöldszem: Bírom ezt a libsi panel szöveget. Először is, ha tovább akarnak menni, ha nem, itt eszi a fene őket és "az adófizetők pénzéből" kell eltartani őket. Érdekes, ilyenkor nem sajnáljátok? A 800 helyett 1600 meg olyan, mint a börtönök túlterheltsége. A hirtelen megnőtt igényre még akkor sem lehet azonnal megoldást találni, ha az EU ad rá pénzt. Akik pedig fizetnek, azok ténbyleg nem okoznak problémát, nem kell őket etetni-itatni, elszállásolni, megoldják maguknak, sőt még kukát sem gyújtogatnak. Már a kérdésed is minősít. És ha az itteni "nyomor és diktatúra" nem tetszik nekik, akkor miért nem veszik az irányt Izraelbe? Attól jobbat te se tudsz mondani és közelebb is van?
eszegfu
@ilos: jul.3.18:25 Én igyekszem Veled is udvariasan beszélgetni és nem értelmetlen vitát folytatni. Egyszerüen nincs ész-szerü érved, akkor "vigyek haza egy pár menekültet". Ezzel az erővel -- a rossz állapotban lévő egészségügyre tekintettel -- miért nem mondod vigyek haza egy beteget, ápoljam, etessem-itassam?! Nem tetszik nekem O.V., de Vona sem...rájuk is mondhatnád miért nem viszem haza, ha nem tetszik?! Ha Te annyira menekült ellenes vagy, miért nem ajánlod fel a nyugdijadat, vagy a keresetedet a kerités épitésére, esetleg személyesen részt vennél az épitésben?! Nyilván azért, mert a Te "ötleted" és az enyém is butaság!!!
ilos
@eszegfu: Ha neked nem ész szerűek az érveim, akkor találj magadnak eszesebb vitapartnert. Sajnálom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.