A Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ) a mozgássérült emberek legjelentősebb hazai érdekképviseleti szervezete. 160 ezer tagot képviselnek. És most egy forradalmi újítást is bevezettek a szövetség munktársainak: Mindenkinek be kell járni a munkahelyére. Az eddig távmunkában dolgozóknak is. Lehetnek néhányan, akik azt gondolják, hogy a távmunka a mozgássérült emberek foglalkoztatásának az egyik módja. Ezt erősíti, hogy a szövetségnek is van Távmunka Intézete, sőt, mozgáskorlátozott tagjainak szívesen nyújt támogatást is a távmunkához. Úgy tudjuk, a MEOSZ távmunkásai között vannak kerekesszékesek, de Kovács Ágnes, a szövetség elnöke szerint a távmunka megszüntetésével nem olyan súlyosan mozgássérült embereknek kell nap mint nap bejárni dolgozni, akik erre képtelenek. Hanem olyanoknak, aki korábban is napi rendszerességgel bent dolgoztak a MEOSZ központjában, “ám a korábbi munkáltató – a folyamatosan csökkenő foglalkoztatási támogatások...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Remélem az egyesült elnöke nem egy a sok Gömöri-féle közül.
verum
Ha a körülmények adottak, akkor lehet feltétel, hogy mindenki járjon be. Azonban amíg a közlekedésben gondok vannak, amíg nincs akadálymentesítés, amíg nincs a munkahelyen megfelelő körülmény - addig ez az intézkedés nem más, mint a fogyatékkal élők kipaterolása a munkából.
Mert aki nem tudja teljesíteni a teljesíthetetlen feltételeket, azt bizony az út szélén hagyják.
Gyalázat!
verum
Még valami. Ennek az érdekvédelmi szervezetnek kellene legjobban tudni, hogy a fogyatékkal élőknek sokszor az egyetlen lehetőség a távmunka. Enélkül ellátatlanok lennének.
Ezek a pártkatonák legalább olyan lelketlenek, mint a mengele-típusú orvosok, akik a rokkantat egészségesnek nyilvánítják.
Sok ,nagyon sok lelketlen, felelőtlen ember él ebben az országban - azt hiszem a kormánynak tényleg van megfelelő bázisa a hatalomban maradáshoz. :-(
kkalman
Igaza van Kovács Ágnesnek, jár a szája! A vidéken élő mozgáskorlátozottak is járjanak be a munkahelyükre! Mivel is? Tömegközlekedéssel a legtöbb nem tud sehová sem eljutni. Ha van kocsija, arra kap ugyan km pénzt, de az semmire nem elég. 9 Ft/km!!! Legfeljebb elektromos autó km pénzére elegendő.
Az ilyen érdekvédőkből köszönöm, nem kérek! Mehet a fitymaszos barátaival oda, ahová való. Kuka!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.