Málta vezető portálja, a Times of Malta számolt be arról a botrányos és elképesztő esetről, hogy a fővárosban, Valettában megütöttek egy segíteni próbáló magyar férfit, Daboma Jacket. Jack mérnökként végzett Budapesten, de feleségével jelenleg Máltán él. Buszjegyet akartak venni a pályaudvaron, ahol hatalmas torlódás volt. Mintegy kétszáz ember állt sorban, és nem nagyon haladtak előre. Jack próbált úrrá lenni a helyzeten, és azt javasolta az embereknek, hogy megpróbálhatnának egyes sorba állni. Sokan belementek az ötletbe, mert belátták, hogy a korábban tanárként is dolgozó férfinak alighanem igaza van. Azonban volt, akinek nem tetszett az ötlet. Szemtanúk beszámolója szerint egy máltai nő odament Jackhez, és az arcába kezdte üvölteni, hogy Menj vissza az országodba, menj vissza az országodba! Majd kétszer arcon is csapta a magyar férfit. A beszámolók szerint az dühítette fel a nőt, hogy Jack fekete.. Szerinte egyértelmű rasszista támadás történt, rákiabált a nőre...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A cikk szerint nemsokára haza költöznek. Szerintem ne siessen vele. Ahogy a fidesz felélesztette újra az idegengyűlöletet hiába magyar állampolgár könnyen kaphat egy pofont itthon is a bőre színe miatt.
bencemacska
@human: Elég szégyen ez számunkra.
Én a mai kinyilatkoztatásából azt hallom ki, hogy mindenki hülye, rossz politikát folytat, a bölcsek köve az ő zsebében van!
Legnagyobb baja az, hogy nem ajánlották még fel neki az "Európa uralkodója" címet!
human
@bencemacska: Ez azért van mert jó a kommunikációs tanácsadója vagy jól van trénerezve. Ha valamit meg akar csinálni, akkor úgy kell feltüntetnie, hogy csakis az az egyetlen megoldás. Akik pedig vezérelvű gondolkodásúak azoknak ez pont elég. Nem kell elemezniük, átgondolniuk, értékelniük, mert akkor még visszakérdeznének. Az meg lassítaná Orbán ténykedését. Ezért is építette le a fékek és ellensúlyok rendszerét, ezért akarják pénzzel büntetni az adatigényléseket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.