Szankciókat is kilátásba helyezett Lázár János minisztériuma arra az esetre, ha a kormány illetékes szerve nem veszi figyelembe az intelmeit a hatmilliárdos autóbeszerzésnél. A közbeszerzést ennek ellenére kiírták, nem várták meg a Miniszterelnökség jóváhagyását. Pedig Lázárék szerint félő, hogy a kereskedők diktálják majd a feltételeket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Lázárnak úgy látszik elfogyott a tekintélye a kormányban és azon belül a közvetlenül alárendeltek között. Csapkodhatja az asztalt, ez senkit nem érdekel. Így nehéz lesz megvalósítania azt a törekvését, hogy egy jó pillanatban letaszítsa Orbánt a trónról.
Toby
Lézer már nem más, mint sima, natúr kormányszófosó, a csürhepárton belül is megosztottságot eredményeztek a gyanús útjai, de ami lényeges, a kdnp nevű vegyszerben nem váltott ki semmilyen lézeri sumákság negatív felhangokat !

Azt sejtem, hogy valamelyik autókereskedő nyalogánynak fogy a pénze, ezért kell ennyire sűrűn autókat cserélni a lézeri "felháborodás" poedig nem más, mint műbalhé !
A közpénz mindent elbír !
Mocskos parazita szemetek !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.