Kirabolták, megölték, majd rágyújtották a házat Ferencre, aki mindig magával hurcolta pénzét egy fekete szatyorban – írja a Bors.

A 73 éves K. Ferenc nem hitt a bankokban. Költeni sem szeretett, így a spórolt pénzét, több millió forintot, mindenhová vitte magával, az orvosi rendelőtől a kisboltig.

Kedd délután brutálisan meggyilkolták. Egy 17 és egy 20 éves suhanc támadta meg saját udvarában.

A lap úgy tudja, súlyosan bántalmazták, szétverték a koponyáját is, majd, hogy eltüntessék a nyomokat, rágyújtották a házát. 

Ferencnek az egyik szomszédos faluban is volt egy háza, amit albérlőknek kiadott. Különös, hogy az egyik tettes pont ebből a faluból származik, így az sem kizárt, hogy régebbről ismerték egymást.

A rendőrség csütörtök délutánra ígért bővebb tájékoztatást az ügyben. A két férfit, D. K.-t és társát, akit a gyilkossággal gyanúsítanak, pár óra múlva már el is fogták.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Milliókkal sétálni nem egy életbiztosítás, már az is csoda, hogy eddig életben maradt a szerencsétlen ember.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Megint egy borzalmas eset. Nem is kaphatnak mást, mint a maximumot.
Knapp75
@Tekla: Például onnan lehetett pénze, hogy kiadta a házát, ahogy a cikkben is szerepel és mondjuk megélt a nyugdíjából, ahogy több százezer "kortársa".

Azért az általad említett 8 millió 43 év alatt, az havi 15,500 ft jövedelemnek felel meg...
Tényleg ez a reális? De a te példáddal számolva, ha nem 15,500 ft lett volna az átlagos jövedelmed, hanem 20,000 ft, akkor a különbözet akár meg is lehetne, ami 2 millió 322 ezer forint...

Ismerek olyan embereket, akik még a kevésből is képesek spórolni. (de persze több olyat, aki hiába keres jóval a magyar átlag felett, egyszerűen mindig sikerül ennél is többet költenie)
Aki félretesz havi 20,000 ft-ot, az már 10 év alatt kamatok nélkül is 2,4 milliót spórol össze.
Desischado
Remélem, életfogytiglant kapnak a gyilkosok! A bácsi meg nyugodjék békben szegény! Érdekes, nekem rémlik, mintha olajszőke pintér sanya rendet ígért volna két héten belül...!
orogordog
@Tekla: Onnan, hogy 73 éves volt, házat adott ki a nyugdíja mellett. Ha csak a nyugdíjat és bérleti díjat számolod is tejesen stimmel. Miért nem azon gondolkozol, hogy a fiataloknak miért, kell brutálisan megölni idős embereket, egyes esetekben pár forintér. Lopás, miért társul brutális gyilkossággal.
varirmag
Vajon ezeknek a mocskoknak mennyi ideig kell majd a mi adónkból üdülni.??
Megynyithatnának már néhány mélyművelésű szénbányát az ilyen hulladékoknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.