Önkéntesek, akik segítenek ahelyett, hogy acsarkodnának. Így is lehet. Önkéntesek ételt, italt és ruhát osztottak 2015. július 1-jén a szegedi pályaudvar előtt felállított faházban azoknak a bevándorlóknak, akik nem érték el az utolsó, Budapestre induló vonatot.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Figyelem! A cikkben gyűlölködők nyugalmát megzavaró képsorok láthatók!
vizinyuszi
Amikor Európában felüti fejét a terrorizmus, a saria, a dzsihád, különféle, addig soha vagy ritkán tapasztalt betegségek, zavargások, félelem lesz, akkor a humán-us seggfejeknek sem lesz nyugalma.
eszegfu
@vizinyuszi: Válasszuk ketté a dolgot! Én humánus vagyok, Te pedig a "seggfej"! Hsz-idből azt olvasom, hogy utálod a menekülteket. Gondolatszabadság van, megteheted! Természetesen leirhatod a véleményedet a témával kapcsolatban, de a hozzászólók minősitése nélkül is megértem és gondolom mások is. Felesleges egy "egészséges" vita helyett egymást pocskondiázni. Most is csak Téged idéztelek a "seggfej"-jel, mert a véleménye miatt senkit sem alázok meg ilyen negativ jelzőkkel. Kérlek, Te se tedd!
human
@vizinyuszi: Látom reggelid a gyűlölet, ebéded az utálat, vacsorád a nyugtalanság.
vizinyuszi
Elmondom a negatív tényeket és én vagyok a seggfej.
Remélem a humánus idióták fogják először megtapasztalni a bevándorlók (terroristák) áldását!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.