Nemzetközi ismertséget hozna Budapestnek, ha elnyernénk a 2024-es olimpiai játékok megrendezésének jogát; az ismertségért versengő nagyvárosok, nemzetek között "fel tudunk kerülni a térképre" – mondta a XXII. kerületi fideszes polgármester, a fővárosi önkormányzat költségvetési bizottságának alelnöke az M1 aktuális csatorna műsorában csütörtök reggel.

Karsay Ferenc többek közt arról is beszélt, hogy az MSZP – bár a Fővárosi Közgyűlésben még megszavazta –, nem támogatja az olimpiai pályázat benyújtását, azt mondta, ez "lágyabb jelzővel szomorú, keményebbel nemzetrontó". Hozzátette, "matematikailag nincs szükség az MSZP vagy a DK támogatására", de ez az ügy akkor "működik", ha azt az emberek többsége őszintén támogatja.

Az olimpia helyett viszont sokkal érdekesebb lett volna arról kérdezni Karsayt, hogy mi a helyzet a kerületében dúló botránnyal. Mint ismert, a Budai Nagy Antal gimnázium iskolaközössége által támogatott korábbi igazgató helyett a köznevelési államtitkár, Czunyiné egykori egyetemi csoporttársának pályázata nyert. Emiatt a szülők nyílt levélben fordultak Karsayhoz.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
egy rendes fideszesnek mindig van a szája szélén egy apró kis kakidarab.
eszegfu
"...az emberek többsége őszintén támogatja.." Persze-persze ezt az "őszinte" véleményt majd egy köv. nemzeti konzultációval kapjátok meg, ugye?!
paolo006
Ugyan ki más nyerhetett volna. Elvégre demokrácia van.
justhpeter
Iskoláról kérdezni egy fideSS -bérencet ! Értelmes választ is várjunk ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.