A Kétfarkú Kutya Párt és a Vastagbőr ellenplakátjainak kihelyezése alkalmából Felcsúton járt a Magyar Nemzet, hogy megtudják, mit szólnak a helyiek. Mint kiderült, egészen sok embernek tetszik a kezdeményezés.

Volt olyan, aki bár bevallotta, hogy egyetért a hirdetésekkel, de kilétét nem merte felfedni, mert "még az ükunokáját is kirúgnák". A kocsma pultosnője viszont úgy látja, nincs értelmük, ráadásul az "itt hamarosan űrállomás épül" felirat félre is vezeti az embereket. Az egyik pedig azt fejtegette: nem biztos, hogy legközelebb is a Fideszre szavaz, hiszen polgármesterük, Mészáros Lőrinc nyer el minden munkát a helyiek elől, ami irritálja a falubelieket.

Egy alcsútdobozi férfi is hasonló állásponton volt Orbán Viktor jó barátjával kapcsolatban:

Csak egy nevet mondok: Mészáros Lőrinc. Évtizedek óta ismerem, egy senki volt, ma meg milliárdos

- mondta és hozzátette, hogy nem tetszett neki, hogy elvették az állami földeket korábbi művelőiktől.

Egy helyi férfi is arról nyilatkozott: nem azok kapták a földet, akik művelik, ő például szívesen megnézné Mészárost egy nagy traktor volánja mögött.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@pbalage: Semmi változás most is egy senki, csak jól kivan tönve a zsebe a hazugovics pénzével, mert ez a pali csak egy xaros stróman!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
Mészáros egy szilárd jellem. Senki volt és most is az.
magyarbakancs
Madarat tolláról embert barátjáról lehet meg ismerni.
Akkor ezek szerint Orbán is egy senki?
Jozefina
Szerintem ma is egy nagy senki!!! Maximum az orrbán maffia egyik vagyonkezelője!!!
kukac50
Most is egy senki, csak Orbán nyalt be most Neki, nem Ő Orbánnak.
mekkelek
@wagabund: Akkor te csúti gázszerelôvel egy szintre teszed magad??? Mert ô azt mondta hogy a szerencsének, a jóistennek meg OV-nek köszönhet mindent.
Az hogy valaki tanul, keményen dolgozik az maximálisan megérdemli amit elér az életben (irigyek persze mindig voltak/vannak/lesznek), de az ilyen mészáros féléktôl, akik a mi (adófizetôk) pénzét zsebpénznek tekintve és magukévá téve tették/teszik magukat milliárdosokká kinyíik az ember zsebében a bicska. Ez nagyon nincs rendben...
bakegya
Váradi András gyilkosát is megnevezhetnék ezek a helyi emberek-mert az a véleményem ők tudják-ki gázolt,vagy gázoltatott...a milliárdokhoz annyi köze van ennek a pofának,hogy "tisztára mossa"a teknősnek és a pereputtynak ahoz hogy" saját lábon" álljanak rühelke ,a párja,meg a többi nőszemély akiken még túl kell adni a vöröspopsijukkal együtt..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.