A legalacsonyabb jövedelmű közszolgálati dolgozók bérének 50 százalékos emelésére tett javaslatot Lázár János.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a 2016-os büdzsében az első félévre 25 milliárd forintos "mozgástér" van a közszolgálati életpályára. Ennek igazságos elköltése érdekében a tárcavezető konzultációt kezdeményez a szakmai partnerekkel.

Lázár János közlése szerint a legalacsonyabb jövedelmű vagy beosztású járási hivatali vagy kormányhivatali dolgozók 80-100 ezer forintot keresnek, cél, hogy az ő esetükben mielőbb béremelés legyen.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

puli_kutya
A jó pásztorkutya hallgat a juhászra...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr lópicigáspár
@FN: Találó a megjegyzésed, sokáig gondolkodtam, hogy mire hasonlít lázár vigyora...
lajospapa
Fogják is emelni a fizetéseket! Nem a Tiéd, nem az enyém, hanem az övét! Az átlag nagyon jó lesz. Amint a magyar jövedelmek átlaga is jó. Mondjuk hatszázezertől hatmillióig terjednek a nem kirívóan alacsonyak és nem kirívóan magasak. Csak az a baj velük, hogy a hatszázezres évente jön össze, a hatmilliós meg havonta. Még szerencse hogy mindkettő adója egykulcsos. Hogy ez milyen igazságos...
m.macskosz
@1magyar: tegnap, 16:45
Te tényleg ilyen naiv vagy?
Ezeknek, -- bármi is történik is az országgal--, olyan menekülő útvonaluk van, mesés vagyonnal, hogy nekünk arról még fogalmunk sem lehet. A megvesztegetett tetvek miatt meg utol sem lehet érni őket, sajnos! BÁR NE LEGYEN IGAZAM!
Cicamama55
@papa.49:Egyet értek! Ebben a hazugság áradatban nálam magasan Rogán viszi az első helyet...Szemrebbenés nélkül, bele a kamerákba, sorozatosan...Erre születni kell.
kukac50
A szociális otthonokban is közalkalmazottak dolgoznak! Nekik az elmúlt 10 évben nem volt béremelés,mert amikor az egészségügyben bért emeltek akkor közalkalmazottak voltak most meg egészségügyi dolgozók,hogy ne kelljen fizetést emelni.
80 -100 ezer forintért dolgoznak havonta,
Toby
Emberek !

Korruptisztán lakossága másból sem áll, mint rendvédelmisekből, katasztrófásokból, zsoldosokból és kormányhivatali tiszviselőkből !

Az összes többi dögöljön meg, boldoguljon, ahogy tud !

Ennél még a Horthy-korszak is emberibb volt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.