Brüsszel gazdasági háborúval fenyegeti Magyarországot, de a kormány nem ijed meg - mondta Lázár János, aki szerint a Philip Morris dohánycég mozgatja az egyik uniós biztost. A Kormányinfó nagyrészt a menekültkérdésről, a kerítésről szólt, de szóba került a béremelés, az állami trafikellátó, és kiújult a Lázár-Tarlós-háború is.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Csak rá kell nézni arra a szenilis vigyorgású potyográfiájára, és ez a dilis minden marhaságot összehord! Grazban a helye!! Hosszú bentlakással egybekötve!
verum
Már hogy ijedne meg a kormány, most hosszabbították meg a Tek védelmet! ;-)
Toby
Paranoiaisztánban elég egy beteges elképzelés és máris valóságként tálalják a mocskos gengszterek !
A vezérkos félti a "Szabadkéz - szabad rablás 1.0 projektet"
Az viszont nem baj, ha Brüsszel megropogtatja a mogyoróikat ezeknek a bűnözőknek !
silber13
Csak rá kell nézni arra a szenilis vigyorgású potyográfiájára, és ez a dilis minden marhaságot összehord! Grazban a helye!! Hosszú bentlakással egybekötve!
nyanya001
Háború van a fejedben meg a főnököd fejben is !
Senara
Hazudsz ! Brüsszel NEM gazdasági háborúval fenyeget, hanem elszámoltatással ! Nem kaptok pénzt mert velejéig korruptok vagytok . Ezért kell a hitel is .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.