Az Intro blog riportere együtt utazott a Kutyapárt vezérkarával Felcsútra és ott volt a plakátünneplő buliban is!

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Cicamama55: Én sem szoktam olvasgatni ahogy reklámokat sem nézek a tévében. De akkor miért épül erre milliárdos médiaipar??? Lehet, hogy csak mi nem nézzük ezeket?
Cicamama55
@human: Hurrá! Már nem vagyok egyedül! :)
Cicamama55
@Horizont: Meggyőződésem, hogy a plakátokon való üzengetés semmire nem megoldás, csak egymással való acsarkodás eszköze a nem létező pénzeken. Esküszöm, hogy nem én rongáltam meg a felcsúti plakátot! :)
Cicamama55
@Horizont: Már bocsánat, de én nem szóltam le, csak MINDKÉT oldalról feleslegesnek tartom ezt a plakát háborút. Ez az ÉN véleményem.
Cicamama55
@Horizont: Tudja én olyan "senki fia" vagyok itt, mert sokszor kilógok a sorból. Jobbról is-onnan nagyon sűrűn / főleg KDNP, Rogán, L Simon, meg még sokuk miatt/ de balról is, a tehetetlenségük miatt. Azért remélem, ki fogja magát forrni egy olyan csapat, aki mögé majd teljes vállszélességgel be tudok sorolni.
Cicamama55
@Horizont: Nagyon egyszerű a magyarázat erre. A választásokon mindig pártok indulnak, melyekből a győztes alakít kormányt. Innen ez a kifogásolt gondolkodás. Sokszor leírtam, ha a parlamenti demokrácia működne, ill. működött volna, nem itt tartanánk. Mindegyik csoportban ülnek nagyon okos, értelmes emberek, csak éppen aki jelenleg nem a Fidesznek a tagja, annak a javaslatát eleve lesöprik az asztalról, még csak nem is vitáznak rajta. Ebben látom a legnagyobb okát annak, hogy jelenleg itt tartunk. S hát a magázódás is egy rossz tulajdonságom, tedd a többi mellé. Ez van. 1-2 emberrel már letegeződtem priviben régebben, de már nem tudom kikkel. Majd holnap meggyónom a templomban. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.