Egy indiai férfi miatt akarta elhagyni férjét M. Andrea, akit gyerekeivel együtt két hete mészároltak le balmazújvárosi otthonukban – tudta meg a Blikk.

A férfi elmondása szerint április 20-án kezdtek el beszélgetni a Facebookon, majd néhány nap után teljesen egymásba szerettek.

Szerelmük annyira erős volt, hogy amikor Akash májusban magára tetováltatta Andrea nevét, Andrea nem sokkal utána szintén tetoválást csináltatott jobb alkarjára „Akash Jamwal" felirattal.

Esküvőt terveztek, és közös életet, épp ezért Andrea június 5-én elmondta férjének, M. Imrének, hogy szeretne elválni tőle, egy hónapos ultimátumot adva a férfinak, hogy elhagyja őket. M. Imre korábban is féltékeny volt, ám ekkor nem szólt semmit.

Az indiai fiatalembernek sejtelme sem lehetett arról, hogy kétnapnyi ordítozós veszekedés után június 18-án reggel M. Imre egy baltával lemészárolja Andreát és fiaikat.

Hiába kereste a munkahelyén, még Andrea barátai sem válaszoltak neki. Június 19-én kapott a Facebookon üzenetet Andrea egyik barátjától a borzalmas családirtásról.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
El kellett volna engedni az asszonyt. Úgyis rövid időn belül megbánta volna. A 2 gyerek meg van, élhette volna a fickó nagyvilági életét. A család elég egyszerű lehetett. Asszonypajtás dolgozott együtt indiaiakkal. Baromi egyszerűek. Biztos lettem volna benne, hogy hamar óriásit csalódott volna. Egyből szerelem a facebookon, na, persze. Meg ezek a boka magasságú dolgok:
"Szerelmük annyira erős volt, hogy amikor Akash májusban magára tetováltatta Andrea nevét, Andrea nem sokkal utána szintén tetoválást csináltatott jobb alkarjára „Akash Jamwal" felirattal."
Mi ez???!!! Magára tetováltatta?! Ez mennyire proli?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.