Ne csak bérlők, tulajdonosok legyenek a gazdák a földeken, mivel hosszútávon tervezni elsősorban a tulajdonnal tud az ember - mondta a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) elnöke pénteken az M1 esti műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
" Ne csak bérlők, tulajdonosok legyenek a gazdák a földeken,"
nadekérem ez is marhaság.
Tulajdonos az akié a föld. A gazdálkodó pedig az aki megműveli.
Egy gazdálkodó csak akkor lehet tulajdonos ha megveszi a földet viszont ha nincs rá elég pénze akkor csak bérelni tudja.
Szerintem az volna a helyes, ha a tulajdonos kötelezően kellene gazdálkodjon vagy ha nem akkor eladja de ne spekuláljon a földdel.
justhpeter
Mondjuk csak akkor kaphatna bármiféle támogatást, ha a művelési kényszer is elő lenne írva. Az állattartók esetében kötelezően kellene tartani az állatot a legelő méretének megfelelő számban. Ha nem műveli a földet, vagy nem tart megfelelő létszámban állatot, meg kell szüntetni a bérleti szerződést és kártérítésre kötelezzék az illetőt.
szaboria1
Jakab mit is pedzeget? A haveroknak ki lett osztva a föld, oszt most már legyen is az övék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.