Alföldi Róbert nyitóbeszédével kezdődött el a magyarországi leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű (LMBT) közösségek huszadik alkalommal megrendezett programsorozata, a Pride – írja a hvg.hu.

Nem vagyok büszke rá, hogy meleg vagyok, és nem szégyellem, ez számomra normális és természetes állapot, ahogyan az is, ha valaki heteroszexuális, és olyan normális, mint minden fajta szerelem – kezdte beszédét a színész-rendező.

A Biblia sem szól másról, mint a szeretetről, mégpedig arról a szeretetről, amely nehéz.

Az a szeretet, amely két ember egymásnak szóló elkötelezettségéről szól, számomra normális – mondta. Ez nem magától értetődő egy olyan országban, amely sokszor deklarálta magáról, hogy keresztény ország. Én a szeretetet veszem észre a világból és nem azt, hogy kik és hogyan szeretik egymást.

Alföldi: Nem vagyok büszke rá, hogy meleg vagyok, és nem szégyellem

Alföldi nem érti, hogy hogyan veszik egyesek a bátorságot, hogy liberális hóbortnak bélyegezzenek meleg szerelmeket, és Budapest vezetője nem nevezhet nem természetesnek meleg rendezvényeket, egy főpolgármester ilyen magánvéleményként nem mondhat ilyet.

Azt megérti, hogy Tarlós István zavarba jön két meleg férfitól, de akkor vagy nem kell egy világvárost vezetnie, vagy nyisson, és próbálja megérteni, hogy miért retteg ettől a dologtól.

Tarlósnak azon kellene nagyon keményen dolgoznia, hogy ne egy olyan városban éljünk, ahol a legsúlyosabb szitokszó minden személyes, és autós konfliktusban az, hogy "buzi". A hatalom elmúlik, nem tudja az emberek gondolkodását megváltoztatni, az erő viszont hosszú távon meg tudja változtatni a világot, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy itt állunk és én is itt merek állni – fogalmazott Alföldi.

Éljen a szabadság a fájdalomra, a szabadság a szerelemre, éljen a szabadság – zárta beszédét Alföldi, aki ezzel megnyitotta a huszadik Pride-ot.

134 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Ejnye Robi! Akkorminek mész oda?! Eddig tiszteltelek, mert nem reklámoztad másságodat. Az diszkrét dolog... Nem tartozik mindenkire. Csak a buta politikusok színezik át profilképüket közösségi oldalakon,, mert így több szavazatot remélnek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
@szandokan: Még egyszer leírom de csak neked ,hogy felfogd a csekély értelmi szinteddel.A nekrofóbok nem járnak halottasházba,a zoofóbok meg állatkertbe.Normális ember nem megy oda,amitől irtózik,csupán azok,akik így élik ki állatias,alantas ösztöneiket,mivel csupán a gyűlölet élteti őket és az okoz örömet a számukra.További kellemes agytalanítást kívánok neked Qrbanisztánban.
szandokan
@hetöndöe: Vannak dolgok, amiket nem lehet kikerülni olykor. Normális embereknél visszásságot kelt egy efféle felvonulás, de a te csekély értelmi szinted ezt nem képes felfogni.
hetöndöe
@szandokan: Azért lapozgasd egy kicsit sűrűbben a logikai kislexikont!:-))))
hetöndöe
@szandokan: Én utálom a pacalt,ezért nem is eszek soha,így érthető még számodra is,vagy ez már bonyolult?:-)))
szandokan
@hetöndöe: Lapozgasd te, neked nagyobb szükséged van rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.